ARIADNA RAMOS -CAI- ARGENT i MARC SÀNCHEZ -CAI- BRONZE ALS CAMP. D’ESPANYA JÚNIOR DE CASTELLÓ

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos i Marc Sànchez, van assolir medalles d’Argent i Bronze en les proves respectives el passat cap de setmana, en el decurs dels 60.ens. Campionats d’Espanya Junior aire lliure de Castelló, que comptàren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1994 i 1995. Hi participàren 3 atletes del CAI Petromiralles, amb una excel.lent actuació global.

Ariadna Ramos, assolía el Sots-Campionat estatal – Argent – en el Triple Salt amb un millor intent de 12,54 m., en una gran actuació de la vilanovina, preparant els Camp. d’Europa Junior de Rieti (Itàlia) dels propers 18 al 21 de Juliol.

Marc Sànchez era 3.er. i Bronze en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,05 m., mateix registre que el 2.n. classificat, l’atleta de l’Unicaja Atl. Carlos Rojas, quedant-se a les portes del Sots-Campionat, en una gran actuació de l’igualadí, que va igualar la seva marca personal en la prova.

Santi Ramos va abandonar en el Decatló Junior masc., quan portava disputades 7 proves del campionat de Combinades estatal, havent assolit la seva marca personal en el Salt d’Alçada amb 1,93 m., com a marca mes rellevant de les assolides a Castelló.