ARIADNA RAMOS –CAI- BI-CAMPIONA DE CATALUNYA JUNIOR EN 60 M.T. i 60 M.LL. – ALBERT HERNÀNDEZ – CAI – BRONZE EN 60 M. TANQUES

L’atleta Junior del C.A. Igualada Ariadna Ramos, es va proclamar brillantment el passat diumenge Campiona de Catalunya Junior indoor per partida doble a Sabadell, en el decurs dels Campionats de Catalunya Junior en Pista Coberta, que es van dur a terme en doble Jornada de matí i tarda, i comptàren amb la participació dels atletes capdavanters de Catalunya d’aquesta categ..

Hi van participar 3 atletes del C.A. Igualada, amb una excel.lent actuació global, assolint 3 podis i un lloc de finalista en les proves corresponents, i amb diverses mínimes estatals Junior.

Cal ressaltar el doble Campionat Català d’Ariadna Ramos en la Final dels 60 m. tanques, amb un bon registre de 9”10, i que era també Campiona en els 60 m.llisos amb 7”84, després d’entrar 1.ª en la s/f. corresponent amb 7”93, en una sensacional actuació de la vilanovina, que hagués sumat també l’Or en el Triple Salt, de no ser per una lesió que va sofrir en el seu primer intent, veient-se obligada a abandonar la prova.

Va sobresortir també la brillant 3.ª posició i el Bronze corresponent assolit per Albert Hernàndez a la final dels 60 m.tanques, amb un gran “crono” de 8”54, marca personal de l’igualadí, després d’entrar 2.n. en la s/f. corresponent amb 8”76, en una gran actuació de l’anoienc.

El pierenc Ferràn Pau, era 5.é. en els 800 m.llisos, amb un bon registre de 2’03”27, en una prova multitudinària en la que l’anoienc va anar de menys a més, i en la es va impossar Daniel Abate García -A.A. Catalunya – amb 1’57”57.

Va sobresortir el Rècord dels Campionats assolit pel blaugrana Didac Salas en el Salt de Perxa, amb 5,26 m..