ARIADNA RAMOS –CAI – CAMPIONA D’ESPANYA JUNIOR EN TRIPLE SALT, i SOTS-CAMPIONA EN 60 M. TANQUES, A SAN SEBASTIÀN

L’atleta del C.A.Igualada Ariadna Ramos, es va proclamar brillantment el passat cap de setmana Campiona d’Espanya Junior en Triple Salt, i Sots-Campiona en els 60 m. tanques, en les proves corresponents als 39.ens. Camp. d’Espanya Junior indoor que es van dur a terme al Palau d’Esports Antonio Elorza de San Sebastián, amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1993 i 1994.

Ariadna Ramos, assolía el Campionat estatal en el Triple Salt, amb un millor intent de 12,82 m., nou Rècord de Catalunya Junior millorant els 12,75 m. d’ella mateixa del passat mes de Febrer, i assolint també un nou Rècord d’Igualada absolut indoor, en una sensacional actuació.

La mateixa Ariadna Ramos era també 2.ª i medalla d’Argent en la final dels 60 m. tanques, amb un gran “crono” de 8”80, marca personal, i únicament superada per Teresa Errandonea – Super Amara Bat – que amb 8”45 igualava el Rècord estatal Junior d’Ana Bullón (1988) i assolía la millor marca estatal de la temporada. Anteriorment, Ariadna Ramos era 1.ª amb 8”89 en la s/f. corresponent, en una pletòrica actuació global de l’atleta de Vilanova del Camí.

Albert Hernàndez era 8.é. en la s/f. corresponent dels 60 m. tanques amb 8”80, després de ser 3.er. en la 3.ª sèrie classificatòria amb un bon registre de 8”57, proper als 8”54 de la seva marca personal en la prova. El guanyador de la final de la prova va ser Javier Colomo – Ederki Caja Rural – amb 7”99.