Ariadna Ramos -CAI- Campiona d’Espanya Promesa en Triple Salt i Argent en Llargada, a Tarragona

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos va assolir brillantment 2 medalles, d’Or en el Triple Salt i d’Argent en el Salt de Llargada, en el decurs dels 30ens. Campionats d’Espanya Promesa aire lliure del passat cap de setmana a les pistes de Camp Clar de Tarragona, que comptaren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1993 al 1995. Hi participaren 3 atletes del CAI Petromiralles, amb una gran actuació global. El CAI va ser 18è amb 17 punts entre 87 clubs estatals classificats per puntuació global dels seus atletes, en aquest campionat que va servir de test als organitzadors de cara als Jocs Mediterranis del 2017.

Ariadna Ramos era campiona d’Espanya en el Triple Salt, amb un millor intent de 13,49 m., que hagués estat rècord dels Campionats i rècord d’Igualada, de no ser pel vent superior al reglam. (+2,4 m/s.). A més, la vilanovina era també sots campiona d’Espanya en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 5,94 m.

Marc Sánchez era 7è en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,04 m., mateix registre que el 5è i 6è classificats, decidint-se les posicions per nombre d’intents.

Albert Hernández era 5è en la s/f. corresponent dels 400 m. tanques, amb 55"37, la seva millor marca de la temporada, que no li donava l’accés a la final corresponent.