Ariadna Ramos -CAI Petromiralles- 2ª en Triple Salt al Meeting Ciutat de Mataró

L’atleta Promesa del C.A. Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, va assolir una molt destacada 2ª posició en el Triple Salt, en la seva participació al 19è Meeting d’Atletisme Ciutat de Mataró, memorial Teresa M. Roca i José A. Estivill, que es va dur a terme conjuntament amb el Campionat de Catalunya de Relleus per Clubs, a l’Estadi Atlètic de Mataró el passat dimarts tarda/vespre, amb la participació de destacats atletes catalans, estatals e internacionals.

Un total de 7 atletes del C.A.Igualada Petromiralles  competiren en aquesta reunió, 4 d’elles amb el quartet absolut fem. de relleus que participava al campionat català de 4 x 100 m..

Cal ressaltar, entre la participació dels atletes del CAI, la 2ª posició d’Ariadna Ramos en el Triple Salt, amb un millor intent de 12,81 m., seguida de Natàlia Hurtado, 3ª amb 11,36 m. en la mateixa prova, en una gran actuació de les anoienques.

Va sobresortir també l’actuació d’Oscar López, 4.t. en la final B dels 400 m.llisos amb marca personal de 50"04 per l’atleta de categ. Promesa.

Les components de l’equip fem. del CAI de relleus 4 x 100 m., format per Gemma Ortega – Ariadna Ramos  – Anna Asensi i Sheila García, foren desqualificades per l’art. 170.7, quan havien entrat en meta en una brillant 3ª posició al campionat català, per superar la zona d’entrega en una de les transicions del relleu. Es va imposar el quartet de l’A.A. Catalunya, amb 47"65. 

Iván Zarco es retirava per indisposició en la prova dels 5.000 m. llisos, completant l’actuació dels atletes del CAI Petromiralles a Mataró.