ARIADNA RAMOS –CAI PETROMIRALLES – 5.ª EN TRIPLE SALT ALS CAMP. D’ESPANYA ABSOLUTS INDOOR DE SABADELL

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, va assolir diumenge passat una magnífica 5.ª posició en la prova del Triple Salt, corresponent als 49.ens. Campionats d’Espanya Absoluts en Pista Coberta, que es va dur a terme a la Pista Coberta de Sabadell, amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, i essent selectius per l’Europeu Indoor del proper mes de Març. Novament el public va respondre a la cita amb l’atletisme, amb un gran nombre d’espectadors tant dissabte a la tarda com també diumenge al matí, malgrat que en aquesta ocasió l’entrada era de pagament.

Hi participàren 2 atletes femenines del CAI Petromiralles, amb una brillant actuació global.

Ariadna Ramos, encara atleta de categ. Junior, assolía una brillant 5.ª posició absoluta en la final del
Triple Salt fem., amb 12,45 m., en una molt bona actuació de la vilanovina, en la prova estatal dominada per Patricia Sarrapio – Valencia Terra i Mar – amb 13,99 m., i essent la 2.ª atleta catalana darrera de la bagenca Debora Calveras -FCB – 3.ª amb 13,62 m.. Era 2.ª Ana Peleteiro – At. Barbanza – amb 13,75 m., i 4.ª Ruth Maria Ndoumbe amb 13,36 m., entre un total de 10 atletes classificades.

La Juvenil pierenca Sheila García, tenía també una brillant actuació en el seu debut als Campionats d’Espanya Absoluts, entrant 5.ª en la 2.ª s/f. dels 60 m.llisos amb 7”79, 9.é. millor registre de les s/f., i quedant-se a únicament 5/100 dels 7”74 de la 8.ª classificada i finalista M.ª Isabel Pérez – Nerja -.

Anteriorment, dissabte era 4.ª de la 2.ª sèrie classificatoria dels 60 m.ll. amb 7”77, Rècord d’Igualada absolut de la prova, classificant-se per llocs per les s/f., en una gran actuació. Es va imposar en la final dels 60 m. llisos Estela García – Valencia Terra i Mar – amb 7”52.

Els Campionats estatals es van poder seguir en la transmissió efectuada pel canal televisiu d’esports de TVE – Teledeporte, i per Internet, durant el cap de setmana.