ARIADNA RAMOS –CAI PETROMIRALLES– CAMPIONA DE CATALUNYA PROMESA EN TRIPLE SALT INDOOR A SABADELL

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, es va proclamar diumenge passat Campiona de Catalunya Promesa en Triple Salt a Sabadell, assolint un millor salt de 12,59 m. Rècord dels Campionats, en una gran actuació de l’atleta de Vilanova del Camí, que recentment va assolir amb 13,07 m. la marca mínima de participació pels Campionats d’Espanya Absoluts, a més d’un nou Rècord de Catalunya Promesa de la prova, i la mínima pels Jocs del Mediterrani de Marsella.

Entre la nombrosa participació d’onze atletes del CAI Petromiralles, , va sobresortir també el 4.t. lloc d’Ivàn Zarco en el Campionat de Catalunya de 3.000 m.ll. absolut, amb 8’36”82, i el 5.é. lloc d’Oscar López en els 400 m.ll. amb 51”22 a la final, després d’assolir marca personal amb 50”93 en la s/f. corresponent, en destacades actuacions d’ambdós atletes.

Pel que fa als 8 atletes del CAI Petromiralles participants en les proves del Campionat de Catalunya Juvenil de relleus 4 x 200 m. masc. i fem., la fortuna no els va fer costat en aquesta ocasió, entrant 6.ens. a la final els masc. amb l’equip format per Aleix Marín – Fran Martínez – Marc Vilarrubias i Roger Castells, amb 1’40”73, posició i registre que haguessin millorat de no ser per la pérdua del relleu en un frec a frec sofert durant la cursa, que va perjudicar als anoiencs, situats en posició de podi. Anteriorment, en la s/f. corresponent, assoliren un registre de 1’36”48, que els donava el passi a la final.

Les Juvenils fem. del CAI eren 3.eres. en la 1.ª s/f. amb l’equip format per Gemma Ortega – Marta LLagostera – Anna Asensi i Sheila García, amb 1’50”76, el que no els donava el passi a la final. La pérdua del relleu en un dels canvis va perjudicar a les anoienques, que eren un dels equips aspirants al podi final.