ARIADNA RAMOS –CAI PETROMIRALLES – CAMPIONA D’ESPANYA JUNIOR EN TRIPLE SALT A AVILÉS

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, es va proclamar brillantment el passat cap de setmana Campiona d’Espanya Junior en Triple Salt, i va ser també 4.ª en els 100 m. tanques, en el decurs dels 59.ens. Camp. d’Espanya Junior aire lliure que es van dur a terme a Avilés (Asturies), amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1993 i 1994. Aquests campionats eren decisius per acabar de confeccionar la sel.lecció de la RFEA pel Camp. Mundial Junior de l’Estadi Olímpic de Montjuïc – Barna. – dels propers 10 al 15 de Juliol. Hi participàren 2 atletes del CAI Petromiralles, amb una gran actuació global.

Ariadna Ramos, assolía el Campionat estatal en el Triple Salt en una brillant actuació, amb un millor intent de 12,44 m., confirmant les seves possibilitats de competir als Camp. Mundials Junior de Barcelona en aquesta prova.

La mateixa Ariadna Ramos era a més 4.ª en la final dels 100 m. tanques, amb un “crono” de 14”73, prova dominada per Teresa Errandonea -Super Amara Bat- amb13”97. Anteriorment

Ariadna Ramos era 1.ª amb 14”79 en la s/f. corresponent, en una brillant actuació global de l’atleta de Vilanova del Camí.

Albert Hernàndez era 6.é. en la final dels 400 m. tanques amb 55”37, després de ser 3.er. en la 3.ª s/f. amb un registre de 55”44, en una molt destacada actuació de l’igualadí. El guanyador de la final de la prova va ser Enrique González – Atl. els Sitges – amb 52”30