Ariadna Ramos –CAI Petromiralles-, guanyadora en Triple Salt i Campiona als MAC Outdoor Conference dels EE.UU.

L’atleta vilanovina del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, va assolir brillantment el Campionat de Conferencia a l’aire lliure (Mid American Conference Outdoor Championship) amb la seva Universitat d’Akron, en les proves que s’han dut a terme el passat cap de setmana a la ciutat de Kalamazoo (Western Michigan – USA).

L’anoienca, que competía amb la universitat d’Akron, va guanyar individualment la prova del Triple Salt fem. amb un millor intent de 12,82 m., i va participar també amb el relleu de 4 x 100 m., on foren 3eres. amb 45”85, corrent l’Ariadna la 1ª posta, amb Daziah Green – Samia Bell i Daniella Johnson.

L’equip femení de la Universitat d’Akron foren Campiones del MAC amb 128 punts, seguides d’Eastern Michigan amb 124 punts, i de Kent State, 3eres. amb 118,5 punts, mentre que l’equip masculí va assolir també la victòria en aquesta competició, amb 166,5 punts, seguits d’Eastern Michigan amb 140 p., i de Buffalo, amb 117 punts. Ambdós conjunts ja s’havíen imposat també enguany en les proves en Pista Coberta d’aquest hivern.

Ariadna Ramos està becada per aquella universitat, en la que esta cursant estudis de periodisme i on con- tinua competint amb Akron en les proves atlètiques dels diferents campionats.