ARIADNA RAMOS –CAI- SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA EN TRIPLE SALT A SABADELL – AMB RÈCORD CATALÀ JUNIOR

L’atleta Junior del C.A. Igualada Ariadna Ramos, es va proclamar brillantment el passat diumenge Sots-Campiona de Catalunya Absoluta indoor en Triple Salt a Sabadell. Els 36.ens. Campionats de Catalunya Absoluts en Pista Coberta, es van dur a terme en doble Jornada de matí i tarda, i comptàren amb la participació dels atletes capdavanters de Catalunya en les diferents especialitats, ademés d’alguns atletes d’altres comunitats i països, que actuàren fora de concurs.

Hi van participar enguany 9 atletes del C.A. Igualada, amb una excel.lent actuació global, ocupant el CAI el 6.é. lloc global per Clubs entre un total de 40 entitats participants.

Cal ressaltar el Sots-Campionat Català Absolut de l’atleta Junior Ariadna Ramos en el Triple Salt, amb un millor intent de 12,75 m., nou Rècord de Catalunya Junior indoor, en la prova dominada per l’atleta del F.C. Barcelona Dèbora Calveras, amb 13,03 m.. La mateixa Ariadna Ramos era 5.ª a la Final dels 60 m. tanques, amb un gran registre de 8”96, cursa dominada per Beatriz Indurain – A.A.Catalunya- amb 8”79, després d’entrar 3.ª la vilanovina en la s/f. corresponent amb 8”99, en una sensacional actuació, amb 2 mínimes estatals absolutes.

El llançador Veterà Josep A. Camats, assolía una molt destacada 4.ª posició en el llançament de Pes, amb un millor intent de 13,34 m., nou Rècord d’Igualada absolut indoor, en una gran actuació, en la prova dominada per José Javier Ortega – F.C.Barcelona – amb 17,52 m..

També 4.t. era el Juvenil Jordi Yoshinori Matsuoka en el Salt de LLargada, amb un millor intent de 6,76 m. marca personal en sala de l’anoienc en una brillant actuació, en la prova dominada per Sergio Acera -C.A Nou Barris – amb 7,12 m..

El Juvenil Marc Sànchez era 5.é en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 1,95 m., prova dominada per Miquel Vélez – F.C.Barcelona – amb 2,05 m., i en la que Simon Siverio – Tenerife Caja Canarias – va saltar 2,15 m. (fora de concurs), també en una destacada actuació de l’igualadí.

Va sobresortir també la Cadet pierenca Sheila García, 6.ª a la final dels 60 m.llisos, amb un gran “crono” de 8”04, igualant marca personal, després d’entrar 3.ª en la s/f. corresponent, amb 8”10, en la prova dominada per Plàcida Martinez -FCB – amb 7”76, i era també 6.ª en el Salt de Llargada amb 5,22 m., prova dominada per Viena Campos – F.C. Barcelona – amb 6,06 m., en una destacada actuació de l’anoienca.

L’atleta Promesa Wissam El Hattoubi, era 5.ª en els 1.500 m.llisos, amb un bon registre de 5’08”46, en una destacada actuació, en la prova guanyada per Emma Almagro -A.A. Catalunya – amb 4’42”42.

La Cadetpierenca Diana González assolía una destacada 7.ª posició en el Salt d’Alçada fem., amb 1,52 m., en una bona actuació, en la prova dominada per Claudia García -F.C.Barcelona – amb 1,76 m..

David Tarragó era 10.é. en el Triple Salt, amb 12,91 m., en una bona actuació, en la prova dominada per Daniel Pacheco – Cornellà Atl. – amb 15,08 m..

La Cadet igualadina Anna Asensi, debutant en els 60 m. llisos als Camp. de Catalunya Absoluts indoor, era 4.ª en la 1.ª s/f. amb un registre de 8”24, marca personal, en una molt destacada actuació, complertant la brillant actuació dels atletes del CAI a Sabadell.