Ariadna Ramos -Llargada i triple salt- i Marc Sànchez -Salt d’alçada- campions de Catalunya Promesa indoor a Sabadell

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos i Marc Sànchez, es van proclamar brillantment diumenge passat Campions de Catalunya Promesa en les proves del Salt de Llargada i Triple Salt, i del Salt d’Alçada, respectivament, en el decurs del 20è Campionat de Catalunya Promesa indoor disputat a Sabadell. Hi participaren 3 atletes del CAI Petromiralles, amb un total de 3 medalles d’Or i un nou Rècord dels Campionats, en una magnífica actuació global dels anoiencs.

Ariadna Ramos assolia la medalla d’Or i el Campionat català Promesa en Triple Salt, amb un millor intent de 12,80 m., Rècord dels Campionats, i mínima estatal absoluta, i era també Campiona de Catalunya Promesa en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 5,69 m., en una excel•lent actuació de la vilanovina.

No menys brillant era l’actuació de Marc Sànchez en el Salt d’Alçada, assolint la medalla d’Or i el Campionat català amb un millor intent de 2,06 m., i intentant posteriorment 2,12 m. que apunt va estar de sobrepassar l’igualadí, que la setmana anterior va assolir amb 2,11 m. la mínima pels Campionats d’Espanya Absoluts d’Antequera.

El tercer representant del CAI era Oscar López, 6è a la final dels 400 m. llisos amb 51"08, després d’entrar 2.n. en la seva s/f. amb un registre de 50"61, completant l’excel•lent actuació dels atletes del CAI als catalans Promesa de Sabadell.