ARIADNA RAMOS -OR – i ALBERT HERNÀNDEZ – ARGENT – , ALS CAMP. DE CATALUNYA JUNIOR D’AMPOSTA – ESTER MONTANER, OR EN 10 QM. MARXA PROMESA

Els atletes de categ. Junior del C.A.Igualada Petromiralles Ariadna Ramos i Albert Hernàndez, i la marxadora de categ. Promesa Ester Montaner, van protagonitzar el passat diumenge, en doble Jornada de matí i tarda a l’Estadi Municipal de la població tarragonina d’Amposta, una brillant actuació en els Campionats de Catalunya Junior (aire lliure) i els 10 Qm. marxa Promesa, assolint els 3 atletes places de podi, i un nou Rècord dels Campionats per l’atleta vilanovina.

Ariadna Ramos, es va proclamar Campiona de Catalunya Junior en la prova del Triple Salt, guanyant l’or amb un millor intent de 12,61 m., nou Rècord dels Campionats, en una excel.lent actuació de l’anoienca, que va sofrir una lesió en el decurs de la prova.

Albert Hernàndez assolía la medalla d’Argent en els 400 m. tanques Junior, amb un gran “crono” de 54”95a la final, dominada pel manresà Marc Valero amb 54”62, i entrant anteriorment 3.er. en la s/f. corresponent, amb 56”85, en una gran actuació de l’igualadí.

La marxadora pierenca de categ. Promesa Ester Montaner, assolía també el Campionat català en els 10.000 m. marxa amb 54’57”20, en la prova disputada conjuntament amb els Campionats catalans Junior, complertant la brillant actuació dels 3 atletes del CAI Petromiralles participants.