Assemblea General Extraordinària del C.A. Igualada

El Club Atlètic Igualada va dur a terme divendres passat, 24 de Febrer a les 8 del vespre, l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat, a la Sala de reunions de l’Estadi Atlètic Municipal.
Va obrir els punts de l’ordre del dia la Memòria Esportiva de l’entitat, corresponent a la temp. 2015-16. El Secretari Ignasi Costa va destacar a grans trets que el CAI s’ha situat un any més entre els equips capdavanters de l’atletisme tant de l’estat, 15è classificat en el Rànking RFEA, com a nivell català, on l’equip masculí de categoria absoluta es va classificar en segon lloc darrera del F.C. Barcelona al campionat català de clubs en pista coberta, i amb classificació conjunta masculina i femenina el CAI Petromiralles va aconseguir el tercer lloc a la lliga catalana de clubs. També va ressaltar els nombrosos podis i medalles assolits individualment pels atletes del CAI, amb diversos Campionats d’Espanya i de Catalunya en les diferents competicions i categories en que han participat.

Prenia la paraula el responsable de l’Àrea Econòmica, Joan Sánchez, per exposar la situació actual que viu el Club, ressaltant que l’entitat es troba econòmicament sanejada. Es va esmentar el nou patrocini de la firma DENTAL IGUALADA, que enguany s’ha incorporat com a col·laborador del club, i que juntament amb el patrocinador principal PETROMIRALLES ajuden i molt a fer possibles els èxits esportius del club.

L’assemblea va aprovar el tancament econòmic de l’any 2016 així com la previsió econòmica per al 2017.

Prenia la paraula a continuació el President Ramon Mir, per efectuar l’informe de presidència, i es va referir en primer lloc a l’inici del nou mandat i a la decisió que havien pres tan ell com el vicepresident esportiu Jaume Basas, de no presentar-se a la reelecció. Va dir que aquesta es una decisió molt meditada entre els dos i presa a l’inici del mandat que ara acaba, ja que creuen que desprès de setze anys al front del club, és necessària una renovació a la cúpula directiva que aporti empenta, il·lusió i millors idees que les que ells creuen que podrien aportar en aquets moments. Literalment va dir que desprès de setze anys a la direcció del club ells ja es consideraven amortitzats.
Va fer un repàs de les activitats que s’han dut a terme durant aquests anys, i va ressaltar que avui el CAI és una entitat molt potent, amb unes seccions de competició com la d’Atletisme i la de Triatló, i unes altres més de lleure com les activitats dirigides o el CAI popular. Té a més dues escoles esportives: la d’Atletisme i la de Triatló i un atletisme veterà en pista que va en augment. En aquets moments el club compta amb uns 300 socis, 356 llicències federatives i unes escoles esportives amb uns 300 alumnes, i va destacar que un dels factors més importants per arribar fins ací ha estat la unitat que en aquests moments hi ha al club, i va aprofitar per demanar de continuar en aquesta línia i donar el màxim suport possible al nou president que surti elegit.
Va prendre la paraula també el vicepresident esportiu Jaume Basas, confirmant la decisió que havien pres, donant les gràcies a tothom pel suport que havien rebut al llarg de tots aquets anys i posant-se a disposició del club i del nou president per continuar col·laborant amb el club, però això si, en tasques molt concretes i esporàdiques.
Es va parlar a continuació del tema de les obres que l’Ajuntament durà a terme properament a l’Estadi Atlètic, amb la construcció d’un nou mòdul cobert per poder efectuar entrenaments durant el període hivernal, en condicions adequades. Aquestes millores van ser acollides amb molta satisfacció sobretot pel grup d’atletes presents a l’assemblea i que en seran dels principals beneficiaris.

Es va comunicar l’obertura del procés electoral, per a la renovació de la Junta Directiva i canvi de President. Es van establir els períodes de temps tan per a l’elecció de la Junta Electoral com el de presentació de candidatures i l’assemblea extraordinària per a efectuar les votacions, si fos necessari.

Finalment es van comentar i debatre amb els assistents diverses qüestions d’actualitat en l’àmbit del Club, finalitzant l’Assemblea passades les 10 del vespre.