ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DEL C.A.IGUALADA

El Club Atlètic Igualada va cel.lebrar el passat divendres, 24 de Febrer a 2/4 de 9 del vespre, l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat, que es va dur a terme a la Sala de Reunions de l’Estadi Atlètic Municipal.

L’únic punt de l’ordre del día era la renovació de la Junta Directiva de l’entitat, prenent el relleu de la Junta Gestora que ha dirigit l’entitat en aquest darrer període.

Prenía la paraula el portaveu de la Junta Gestora, Ramón Mir, per expossar la situació actual que viu el Club, ressaltant el gran moment esportiu que travessa, després d’una Temporada 2010/11 particularment brillant, en la que el CAI s’ha situat un any més entre els capdavanters de l’estat, al lloc 17.é. i 5.é. club català classificat, amb 144,3 punts, en el Rànking RFEA per puntuacions assolides en els direrents Campionats d’Espanya en que han participat els atletes del club. També va ressaltar els nombrosos podis i medalles assolits individualment pels atletes del CAI, amb diversos Campionats d’Espanya i de Catalunya en les diferents competicions tant a nivell estatal com nacional. Va exposar que el CAI continua actualment amb 2 seccions esportives, Atletisme i Triatló, amb més de 300 socis, i 50 socis col.laboradors, 306 llicències federatives, i una Escola Esportiva amb 230 alumnes, i que es troba econòmicament sanejat.

Es va anunciar el patrocini de la firma Petromiralles com a col.laborador del club, col.laboració que ja era efectiva a la Secció de Triatló, i ara s’ha ampliat a l’àmbit general del club, i es va anunciar també el conveni de col.laboració amb Assistencial Anoia.

Es va passar a continuació a parlar de la formació de la nova Junta Directiva de l’entitat, que estarà formada per un grup de 18 persones, encapçalada per Ramon Mir com a President, i amb 4 Sots-Presidents, Jaume Basas, presidint la comissió Esportiva, Salvador Fusté, presidint la comissió de Fons i Organitzacions, Toni Salanova, President de la secció de Triatló, i Josep Junyent, al capda-vant de la Comissió Social. Com a Secretari, Ignasi Costa continua de la Junta anterior, i amb l’incorporació de Joan Sànchez Bergadà com a Tresorer. LLuis Cañamares, encapçalant els Serveis Mèdics, i un grup de 10 persones com a Vocals encarregats de diferents tasques i comissions. Es va acordar també nombrar al soci fundador LLuis Marimón, com a President d’Honor del club.

Es va proposar també, que com a cel.lebració dels 60 anys de l’entitat, aniversari que es complirà el 23 de Juny proper, es farà un dinar o sopar de cel.lebració. Oportunament es donaràn més detalls d’aquesta cel.lebració.

Finalment es van comentar i debatre amb els assistents diverses questions d’actualitat en l’àmbit del Club, finalitzant l’Assemblea passades les 10 del vespre.