ATLETISME – Assemblea General Extraordinària i Ordinària del Club Atlètic Igualada

      El Club Atlètic Igualada va dur a terme divendres passat, 26 de Febrer a les 8 del vespre, l’Assemblea General Extraordinària i Ordinària de l’entitat, a la Sala de reunions de l’Estadi Atlètic Municipal. L’acte es va dur a terme presencialment, complint totes les normes de prevenció i seguretat per la pandèmia de la Covid-19.

Es va iniciar l’acte amb l’exposició per part del President de la Junta Electoral, Francesc Torras, del període electoral i del canvi efectuat al front de la Presidència del Club. En haver-se presentat únicament la candidatura encapçalada per Noemí Carreras, aquesta va ser ratificada per l’Assemblea com a nova presidenta del CAI, en substitució del president sortint, Lluís Cañamares. 

Va continuar l’acte amb l’Assemblea Gral. Ordinària, obrint l’ordre del dia la Memòria Esportiva de l’entitat, corresponent a la temp. 2020. El Secretari Ignasi Costa va destacar a grans trets que aquest ha estat un període atípic, marcat per la pandèmia de la Covid-19.

Malgrat això, va ressaltar els nombrosos podis i medalles assolits individualment i per equips pels atletes del CAI, amb diversos Campionats d’Espanya i de Catalunya assolits en les diferents competicions tant a nivell estatal com nacional, i ressaltant també l’organització del CAI i la Federació Catalana d’Atletisme, dels 100ens. Campionats de Catalunya Absoluts i Sub-23, individuals i per relleus, i de Proves Combinades, disputats els dies 11 i 12 d’Octubre a Igualada, en commemoració del cinquantenari de la construcció de l’Estadi Atlètic igualadí.

També va fer esment de l’organització a finals de Setembre, dels Campionats de Catalunya Sub-18 i Sub-20, individuals i de relleus, ambdós Campionats organitzats igualment pel CAI, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme. 

Per part de la junta es va informar també del conflicte produït amb els monitors de la secció del CAI Popular, un conflicte que va provocar la rescissió per part del club, dels serveis d’aquests monitors per manca de confiança provocada per la diferent visió de com s’havia de gestionar la secció i per greus irregularitats produïdes per aquests, que el club de cap manera podia acceptar. En aquest cas, es va prendre la decisió de mantenir i potenciar aquesta secció amb la contractació d’una empresa de serveis esportius, que va aportar un grup de monitors titulats i especialitzats en aquests tipus de serveis.

Prenia la paraula el responsable de l’Àrea Econòmica, Joan Sànchez, per exposar la situació actual que viu el Club, ressaltant el moment en que es troba l’entitat, amb les dificultats econòmiques pròpies de la pandèmia, que ha paralitzat el funcionament de l’Escola Esportiva del club, i de les activitats competitives  en  general, malgrat tot però va destacar que l’economia del club esta sanejada i equilibrada.  Va presentar la proposta de pressupost per a l’any en curs, que va ser aprovada i va confirmar la continuïtat dels  patrocinis de les firmes que actualment donen suport a l’entitat, tot esperant que en els propers mesos es pugui tornar a la normalitat en els diferents àmbits. El club compta  amb uns 300 socis, unes 250 llicències federatives d’atletisme i triatló, i dues Escoles Esportives amb més de 200 alumnes.                                                            

Prenia la paraula a continuació la nova Presidenta Noemí Carreras, que va donar les gràcies al President  Lluís Cañamares i a la Junta sortint, per la tasca duta a terme durant aquests últims quatre anys i en especial durant aquests últims temps, amb l’activitat tan afectada per la pandèmia, i va exposar que el CAI per aquest motiu necessita ara més que mai la col·laboració de tothom i la incorporació de nova gent a la direcció del club per recuperar l’empenta i la il·lusió,  un cop s’hagi sortit de la situació sanitària actual. En els propers dies es donarà a conèixer la nova Junta Directiva de l’entitat.

Es va passar a continuació al punt de l’ordre del dia corresponent als precs i preguntes.  Es va acordar que l’Assemblea dona potestat a la Junta per variar, si en algun moment ho considerés necessari, el preu de les quotes de l’Escola Esportiva, i d’establir convenis de col·laboració amb altres entitats i Clubs esportius de la ciutat.

Van prendre la paraula a continuació diversos associats, tractant diferents temes d’actualitat en l’àmbit del Club, finalitzant la reunió aprox. a les 21,30 h.
                                                                                                                                      – Club Atlètic Igualada –