ATLETISME – 40ª CURSA POPULAR D’IGUALADA – Entrevista a la guanyadora Absoluta fem. – (21/10/2018)

Anna Noguera Raja – 1992 – C.A. Igualada Triatló Petromiralles –

Aquesta ha estat la 1ª victòria absoluta de la Triatleta del C.A. Igualada Triatló Petromiralles.  Anna Noguera assolia enguany el triomf  en la prova dels 5 Km. amb un registre de 17’51”, entrant 17ª de la general,  seguida de la guanyadora del 2017, la Infantil Carla Bisbal -IES Pere Vives / CAI Petromiralles –  2ª absoluta i 44ª general amb 19’07”,  i de la Cadet del CAI Petromiralles / Academia Igualada Júlia Solé, 3ª absoluta fem. i 71ª general amb 19’59”.

Parlem amb l’Anna Noguera, molt satisfeta per aquesta victòria absoluta en el seu retorn a la Cursa Popular igualadina:

P –  Ha estat la teva 1ª victòria absoluta en la Cursa Popular. Com ho has vist?

R –   Doncs la veritat es que molt bé. Feia anys que no la podia fer, i trobo que l’ambient ha millorat molt amb el trasllat al Parc Central.  Es un dia molt especial tant per als nens com per als pares, per a les escoles… Es un dia molt maco, de celebració.

P – Aquest nou recorregut, el trobes millor que l’anterior amb sortida i arribada a Cal Font?

R – Si, com he dit abans crec que aqui al Parc Central s’aprofita molt l’espai, la gent pot estar

amb la familia, els amics, gaudir d’activitats paral·leles,  i està molt bé.  

L’Anna s’ha situat enguany entre les triatletes capdavanteres a nivell estatal i internacional, assolint el Campionat d’Espanya de Triatló tant en mitja com en llarga distància, i ha estat també internacional, amb un brillant 10è lloc al Mundial de llarga distància, amb la Selecció estatal.

R – Estic molt contenta del que he assolit enguany, he tingut una bona temporada. Ara estic preparant l’Europeu, en el que competiré dintre d’una setmana, per finalitzar la temporada.

P – De cara a l’any vinent, quina planificació i quins reptes tens?

R – Si, l’any que ve seguiré amb les competicions de mitja distància (70.3), i faré també competicions de llarga distància. Tinc plaça per fer el Campionat del Mon de llarga distància per segon any, i aixó em motiva molt. La resta de proves seran competicions de mitja distància, compaginant les curses a nivell estatal i les internacionals.

Ens acomiadem de l’Anna, tot desitjant-li sort per aquest Europeu,  i que segueixin els èxits  la propera  temporada.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   – Club Atlètic Igualada –