ATLETISME – 7 atletes del CAI Petromiralles, participaran als Campionats d’Espanya Absoluts de Getafe

 

 

7 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participaran els propers dissabte i diumenge, 21 i 22 de Juliol en la gran cita de l’atletisme estatal, els 98ens. Campionats d’Espanya Absoluts aire lliure, que enguany es disputaran al Poliesportiu Juan de la Cierva de Getafe.

Es la competició mes esperada pels atletes que tenen la mínima per participar-hi, i per a alguns, l’últim test o la darrera oportunitat  d’assolir la mínima per a l’Europeu de Berlín dels propers 6 al 12 d’Agost.

Cora Salas participarà en la prova del Salt de Llargada, amb un millor registre de 6,44 m. assolit el passat 10 de Juliol a Àvila.

Marc Sánchez prendrà part en el Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,18 m., assolida a Sabadell (PC) el passat 13/02.

El Promesa Jordi Yoshinori Matsuoka participarà en el Salt de Llargada, amb els 7,52 m. assolits igualment el passat mes de Febrer a Sabadell (PC).

El també Promesa Abdessamad Oukhelfen competirà en els 5.000 m.ll., amb un millor registre de 13’52″38 assolit el 26 de Juny a Castelló.

El també Promesa Guillem Carner, participarà en els 1.500 m.ll., amb un millor registre de 3’48″03, assolit al Serrahima de Barna. el passat 11 de Juliol.

L’atleta Promesa Nora Taher participarà en la prova del Triple Salt, amb un registre enguany de 12,89 m. assolit el 08/7 a Sória.

La Junior Naima Ait Alibou participarà en els 1.500 m.ll., amb 4’31″20 assolits el passat 1 de Juliol al Serrahima de Barcelona.

Les proves podran ser seguides pel canal esportiu de RTVE Teledeporte i també per Internet, mitjançant la pàg. web de la RFEA, dissabte i diumenge.

– Club Atlètic Igualada –