ATLETISME – Abdessamad Oukhelfen – CAI Petromiralles – 5è absolut al Cros Internacional de Sòri

 

L’atleta Promesa del CAI Petromiralles Abdessamad Oukhelfen, va assolir una sensacional 5ª posició absoluta i la victòria en la seva categ. Sub-23, en la seva participació al XXVè Campo a Través Internacional de Soria, disputat diumenge al circuit de  Valonsadero, amb la participació novament de  diverses primeres figures del Cros internacional i estatal, en ser la 2ª prova del circuit internacional IAAF d’aquesta temporada, que inclou les 9 millors proves a nivell mundial.

Abdessamad Oukhelfen era 1er Promesa i 5è absolut amb 31’02” en la prova elit internacional masculina sobre 10.000 m. de recorregut dominada novament pel guanyador a Atapuerca Jacob Kiplimo – Uganda -, i entrant a només 4 segons del 4t. classificat, Teklemarian Medhin – Eritrea -. Abdessamad es va imposar als primers atletes estatals, que seran al proper Europeu de Cros, com Antonio Abadia – Nike – 6è., José Antonio Pérez – C. Serrano – 7è, Javier Guerra – Adidas – 8è, i Fernando Carro – Nike – 9è classificat.

La keniana Gloria Chebinatt Kite era la guanyadora de la prova elit internacional femenina amb 28’47”, sobre 8.000 m. de cursa.

– Club Atlètic Igualada