ATLETISME – Abdessamad Oukhelfen –CAI Petromiralles -, participa al Camp. d’Europa Sub-23 de Cros de Lisboa

 

El fondista del C.A.Igualada Petromiralles Abdessamad Oukhelfen, ha estat sel.leccionat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme per participar en el Campionat d’Europa Sub-23 de Cros, què es durà a terme a la ciutat portuguesa de Lisboa, aquest diumenge 8 de Desembre,  formant part de la sel·lecció espanyola Sub-23.  Amb la Selecció estatal hi participaran 7 atletes d’aquesta categ. Sub-23, nascuts els anys 1997/1998/1999.

En aquesta competició, que arriba a la seva 26ª edició, pel que fa a la sel·lecció espanyola hi prendran part 40 atletes, 20 masculins  i 20 femenines, en les diferents categories.    

Abdessamad Oukhelfen, ha assolit enguany unes millors marques de 28’30”03 en els 10 km., i de 13’39”27 en els 5 km., què junt amb les seves grans actuacions en la present temporada de Cros, entrant 5è absolut al Cros Internacional d’Atapuerca i 6è absolut al d’Alcobendas li han possibilitat la seva sel·lecció per participar en aquest campionat internacional, en el que participen els atletes més destacats a nivell europeu.

 

 

 

 – Club Atlètic Igualada –