ATLETISME – Abdessamad Oukhelfen – CAI Petromiralles – primer atleta estatal absolut al Cros Internacional d’Alcobendas

L’atleta Sub-23 del CAI Petromiralles Abdessamad Oukhelfen, va assolir una sensacional 6ª posició general absoluta, i primer atleta estatal classificat, en la 37ª edició del Cros Internacional de la Constitución, disputat diumenge a Alcobendas (Madrid), novament amb una multitudinària participació, entre ells diverses primeres figures del Cros internacional i estatal, en formar part del circuit internacional IAAF d’aquesta temporada, que inclou les millors proves a nivell mundial.

Hi van participar  2 atletes del C.A. Igualada Petromiralles  amb una brillant actuació global, entrant 6è  absolut, i 1er atleta estatal en la prova internacional masculina Abdessamad Oukhelfen.

Abdessamad Oukhelfen era 6è absolut amb 30’13” en la prova elit internacional masculina sobre 10.060 m. de recorregut dominada per Thierry Ndikumwenayo – Playas de Castellón – amb 29’23”, seguit de Thomas Ayeko – Uganda – 2n amb 29’27” i 3er Rodriguez Kwizera – Burundi – amb 29’31”, imposant-se Abdessamad Oukhelfen novament a atletes estatals del nivell de  Fernando Carro – Nike -, 7è amb 30’54”, Hamid Ben Daoud, 8è, i Mohamed Alí Jelloul, 9è., entre altres.

Naima Ait Alibou es va haver de retirar per problemes físics en la prova èlit internacional fem., sobre 8.000 m. de recorregut,  dominada per l’atleta de Kènia Eva Cherono amb 27’10”, entrant 5ª i 1ª atleta estatal Irene Sánchez Escribano – Adidas – amb 28’02”.

– Club Atlètic Igualada