ATLETISME – Albert Moreno i Carla Bisbal, del CAI Petromiralles, guanyadors absoluts de la Sant Silvestre de Vilanova del Camí

La Sant Silvestre supera novament els 800 participants. Novament tarda de festa esportiva la que es va poder viure dilluns passat a la vilanovina Plaça del mercat.

825 atletes de tota edat i condició, s’hi aplegaren per participar en la cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí, que enguany arribava al 21è aniversari. Un total de 163 finalitzaren la prova de 2’250 km i 664 la de 5km.

El triatleta del CAI Triatló Petromiralles Albert Moreno, amb un temps de 15’05” i Carla Bisbal, també del C.A. Igualada Petromiralles, 50ª general amb 18’31”, foren els guanyadors absoluts de la prova dels 5Km. En categoria masculina Riduan Boulbayem, del CAI Petromiralles, fou segon amb 15’06” i Joan Gispert, Independent, 3r amb un crono de 15’20”. Entrava 4t Josep Martínez – CAI Triatló Petromiralles – amb 16’05”, i 5è Albert Solé – CAI Triatló Petromiralles – amb 16’06”.

En fèmines la segona classificada va ser Aida Solà, també del CAI Petromiralles, 76ª general amb 19’36” i 3ª i 80ª gral. Francina González – CAI Triatló Petromiralles – amb 19’45”, entrant 4ª i 103ª gral. Júlia Solé – CAI Petromiralles – amb 20’30”, i 5ª i 107ª gral. Yveth Camús, amb 20’34”.

En la cursa infantil de 2,250 km. es va imposar l’atleta Sub-14 del CAI Petromiralles Oriol Alonso, amb un crono de 8’08” seguit de Pol Romeo, 2n amb 8’50”, entrant 3er gral. Hamza Zeroual – García Lorca/CAI- amb  9’02”, 4t Roger Quintana amb  9’15”, i 5è Roger Vergés – Avinent Manresa – amb 9’16”.

Aya Boulbayem -CAI Petromiralles -, era la guanyadora fem. i 10ª general amb 9’42”, entrant 2ª i 11ª gral. Laia Alonso – CERRR – amb 9’42”, i 3ª fem. i 13ª gral. María Pomés, amb 9’50”, seguida de Mar Garbin – Esp. Penedès -, 4ª fem. i 18ª gral. amb 10’15”, entrant 5ª fem. i 19ª gral. Jéssica Martín – amb 10’17”.

La festa començà al punt de les 17,10 h. de la tarda, moment en que els jutges donaven el tret de sortida de la prova Infantil, de 2’250 km de recorregut.

Però el ple es feu al voltant de les 18h quan prop de 700 atletes es posicionaven darrere l’arc de sortida, per prendre part en la darrera prova atlètica de l’any. Novament i malgrat el fred, el bon humor i el to de festa eren ben presents entre els participants i el nombrós públic.

Atletes a títol individual, però també nombroses parelles, equips, col·lectius i famílies. Festa de color, de somriures, de disfresses. Tarda d’emocions i de reptes per acomiadar l’any tot fent esport.

Poc després de les 19h i amb els resultats llistats i en cartellera, es procedí a l’entrega de premis. Hi foren presents l’Alcaldessa de Vilanova Noemí Trucharte, el regidor d’Esports Rafael Gabarri, el de Sanitat Xavier Salat, la regidora de Cultura Carlota Silva, acompanyats pel president del CAI, Lluís Cañamares, i pel vice-president Francesc Carricondo.

Es repartiren les tradicionals paneres i lots de cap d’any patrocinats per Blautec, Pintures Godoy i Metal·listeria J.Prieto, entre els tres primers classificats del podi absolut masculí i femení.

També foren premiats els tres atletes més ràpids de cada categoria, amb la tradicional coca de cap d’any i els participants més veterans, Ernest Compte i Dolors Pujabet, premiats amb dues ampolles de cava.

Enguany el premi esperit nadalenc recaigué en una ‘comparsa’ simpàtica: la de la familia Rubio – Cervera, disfressats de regals, que reberen de bon grat el regal que patrocinava B. Gallardo.

Esports Vilanova, organitzador de la prova, va agrair un any més, en nom de l’Ajuntament, la col·laboració i implicació de tot l’equip de voluntaris i treballadors, així com el suport de Diputació de Barcelona, del CAI Petromiralles, de Jocnet, de Super Mas i de tots els patrocinadors que la fan possible. Podeu veure els resultats a: www.vilanovadelcami.cat ó www.toprun.es

– Esports Vilanova