ATLETISME – Aleix Camats – Argent – i Elsa Alías – Bronze – medallistes del CAI Petromiralles/Jocnet al Ct. d’Espanya de Llançaments de Castelló

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet Aleix Camats i Elsa Alías, van assolir el sots campionat d’Espanya i el Bronze estatal respectius, en les proves corresponents al 6è Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors, que es va dur a terme a les pistes de Castelló, dissabte passat, en les categ. corresponents.

Hi participaren 3 atletes del CAI, asolint 1 medalla d’Argent, 1de Bronze i 1 lloc de finalista en les proves respectives, amb una gran actuació global.

Va sobresortir l’actuació  d’Aleix Camats, sots campió d’Espanya en el Llançament de Disc Sub-18 masc., amb un millor intent de 54,52 m., marca personal de l’anoienc.

La montbuienca Elsa Alías, assolía el Bronze en el Martell Sub-16 fem. amb un millor llançament de 44,50 m., en el seu debut a nivell estatal.

Àlex González era 5è estatal en el llançament de Javelina Sub-20 masc., amb un millor intent de 56,48 m., assolint plaça de finalista.

– Club Atlètic Igualada –