ATLETISME – Aleix Camats, Carla Bisbal i Aina Eberlé – CAI Petromiralles/Jocnet – campions d’Espanya Sub-18 amb Catalunya

Els atletes de categ. Sub-18 – del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet Aleix Camats,  Carla Bisbal i Aina Eberlé, es van proclamar campions d’Espanya Sub-18 per Seleccions Autonòmiques, formant part de la Selecció Catalana Sub-18, en la seva participació al Campionat estatal disputat dissabte, a les pistes de Granollers.

Individualment, Aleix Camats era el guanyador individual – Or – en el llançament de Disc, amb un millor intent de 51,92 m.  i Carla Bisbal era 2ª individual – Argent – en els 1.500 m.ll., amb 4’38”05, marca personal, darrera de Sara Bogo, (Castella/Lleó).  Aina Eberlé era 13ª en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,52 m., prova dominada per Celia Rifaterra (Madrid).

La Selecció Catalana es va proclamar campiona estatal amb 276 punts, per davant de la Comunitat d’Andalusía, 2ns amb 246 punts, i de Castella/Lleó, 3ers amb 241 punts, entre 17 seleccions autonòmiques participants.

-Club Atlètic Igualada –