ATLETISME – Aleix Sánchez – CAI Petromiralles/Jocnet – 1r en Alçada a la 2ª J. del Camp. de Catalunya de Tardor


Dissabte  passat, es disputava a les pistes de Granollers la 2ª Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor de Promoció,  amb organització del C.A. Granollers i de la FCA. Hi van participar 2 atletes de categ. Sub-14 del CAI Petromiralles/Jocnet, amb una molt destacada actuació global.

Aleix Sánchez s’imposava en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,47 m. i era 4t en Triple Salt, amb un millor salt de 9,87 m., classificant-se per a la final d’ambdues proves.

Jordi Pastor era 2n en el llançament de Pes, amb un millor intent de 10,12 m., classificant-se igualment per a la final corresponent.

Dissabte, 3ª Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor, a Igualada

Aquest proper dissabte, es durà a terme la 3ª Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor de Promoció, a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, en Jornada de matí,  amb l’organització conjunta del CAI Petromiralles i de la Federació Catalana d’Atletisme.

Competiran en aquesta 3ª Jornada els atletes  masc. i fem. de categ. Sub-16, entre ells un  grup d’atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles/Jocnet. La jornada començarà a les 10,00 h. amb 6 proves simultànies i  finalitzarà aprox. a les 13,30 h. amb els 300 m.ll. fem.

Com en totes les competicions actuals, per entrar a l’Estadi Atlètic caldrà passar els controls preceptius i respectar estrictament les normes per a la prevenció de la Covid-19.


– Club Atlètic Igualada –