ATLETISME – Aquest diumenge, 1ª Jornada del Camp. Català de Clubs m. i f. per al CAI Petromiralles, a Tarragona

Els propers 7 i 13 d’Abril, diumenge matí i dissabte tarda, es disputaran  la 1ª i 2ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix  l’antiga Lliga Catalana, i en la que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, que enguany han estat enquadrats novament al Grup “A”, i competició en la que participaran la majoria dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en Lligues estatals de Divisió d’Honor o 1ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “A”  que es durà a terme aquest diumenge 7 d’Abril a les pistes de Camp Clar de Tarragona, tindrà la participació de 6 conjunts masc. i 7 de femenines. El C.A. Cambrils participa únicament en femenines, i ho fa al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

Els equips masc. que participaràn en aquest Grup “A”  seràn:  –  C. Esp. Penedès – Lleida U.A. – C.A. Tarragona – C.A. Terres de l’Ebre – U.A. Montsià i C.A. Igualada Petromiralles. 

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Campionat seran: C. Esp. Penedès – Lleida U.A. – C.A. Tarragona – C.A. Terres de l’Ebre – U.A. Montsià – C.A. Igualada Petromiralles i C.A. Cambrils.

Posteriorment, el 13 d’Abril es durà a terme la 2ª Jornada, en la que els mateixos equips del Grup “A” competiran novament, a les pistes de les Basses de Lleida, amb la 2ª meitat de proves no disputades en la 1ª Jornada de competició.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serviran per agrupar els conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiran posteriorment per grups a la Final del 4 – 5 de Maig, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.

– Club Atlètic Igualada –