ATLETISME- Aquest diumenge, 1ª Jornada del Camp. Català de Clubs per al CAI Petromiralles, a Barcelona

Els propers 11 i 17 d’Abril, diumenge matí i dissabte tarda, es disputaran  la 1ª i 2ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix  l’antiga Lliga Catalana, i en la que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, que enguany han estat enquadrats novament al Grup “A”, i competició en la que participaran la majoria dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en Lligues estatals de Divisió d’Honor o 1ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “A”  que es durà a terme aquest diumenge 11 d’Abril a l’Estadi Joan Serrahima de Barna., tindrà la participació dels 8 conjunts masc. i fem. capdavanters del campionat, en el qual participen un total de 34 equips.

Els equips masc. i fem. que participaran en aquest Grup “A”  seran: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – Cornellà Atl. – L’Hospitalet Atl. – Avinent Manresa – C.A. Igualada Petromiralles – Lleida U.A. i J.A. Sabadell.

Posteriorment, el 17 d’Abril es durà a terme la 2ª Jornada, a l’estadi Josep Molins de Sabadell, en la que els mateixos equips del Grup “A” competiran novament, amb la 2ª meitat de proves no disputades en la 1ª Jornada de competició. Enguany no es disputa la Jornada final, a diferència d’anys anteriors.                                                                                 

 – Club Atlètic Igualada –