ATLETISME – Aquest diumenge, 46ª Pujada a la Tossa i 2ª Caminada Popular, amb organització del CAI Petromiralles

 

El C.A. Igualada Petromiralles, amb la colaboració de l’Ajuntament d’Igualada, les organitzarà aquest proper diumenge, 27 de Gener, amb sortida a les 10 h. del matí (Cursa atlètica), i a les 9h. del matí la Caminada Popular.

La sortida d’ambdues modalitats es donarà des de l’Estadi Atlètic Municipal, enguany novament amb el recorregut per camins i corriols forestals, amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut aproximat de 7.500 m.  La cursa atlètica es oberta  a atletes federats i no federats majors de 14 anys.

Hi haurà Trofeus per als  3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també per al primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa d’avituallament final, un obsequi significatiu i un ticket per a la botifarrada.

Les inscripcions, al preu de 5 €. poden efectuar-se anticipadament fins divendres, 25 de Gener a la pàg. Web www.clubatleticigualada.com , i el mateix diumenge, des d’una hora abans de la sortida al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 200 participants. Les inscripcions ja efectuades, segueixen vigents.  El pagament es farà el dia de la cursa, al recollir el pitral. Es recomana fer la inscripció anticipadament, a efectes de la previsió per a la botifarrada.  Hi haurà Bus per a la tornada, després de la cursa.

 – Club Atlètic Igualada –