ATLETISME – Assemblea General Ordinària del C.A. Igualada

El Club Atlètic Igualada va celebrar el 21 de Desembre, divendres,  a les 8 del vespre, l’Assemblea General Ordinària de l’entitat, què es va dur a terme a la Sala de Reunions de l’Estadi Atlètic Muni cipal.

Va obrir l’acte el President Lluís Cañamares  saludant als assistents, passant a continuació a desenvolupar-se  la Memòria econòmica de l’entitat en el període 2017/18, exposada per Josep Álvarez, que va donar a conèixer la situació econòmica del CAI al finalitzar la temporada  passada, tancada amb saldo positiu,  detallant les diferents partides.

Prenia la paraula a continuació el Secretari Ignasi Costa, per exposar la Memòria esportiva 2017/18. Va ressaltar el gran moment esportiu que travessa el club després d’una Temporada par- ticularment brillant, en la que el CAI s’ha situat un any més entre els capdavanters de l’estat, al lloc 19è i 5è club català classificat, entre 414 clubs,  amb 157 punts, en el Ranking RFEA per puntuacions assolides en Campionats d’Espanya, ressaltant també que el CAI Triatló ha assolit una molt destacada 3ª posició al Ranking català de Clubs 2018, entre un total de 91 equips.  També va ressaltar els nombrosos podis assolits pels atletes del club, amb un total de 18 medalles individuals assolides en Campionats d’Espanya i 107 medalles als Campionats de Catalunya, a més de 15 medalles per equips en Campionats de Catalunya. Va ressaltar també les medalles estatals absolutes:  d’Or de Sheila Avilés al Ct. d’Espanya Absolut de Trail Running, i els sots campionats d’Espanya Absoluts indoor de Marc Sànchez – Alçada – i Cora Salas – Llargada -.  A nivell internacional, van sobresortir les participacions de Sheila Avilés al Campionat d’Europa de Trail Running, i de Josep Mª Lagunas al Mundial Màster de Màlaga, 9è M-40 en Pentatló de Llançaments, i dels Veterans Lluis Marimon – Or M-90 en Llargada i Argent en 60 m.ll. i Pes – i Josep Martí, 6è M-45 en 3.000 m.marxa –  al Ct. d’Europa de Veterans de Madrid.

Pel que fa a la Secció de Triatló, va ressaltar les actuacions d’Anna Noguera, 10ª al Mundial de Triatló de Llarga distància, 4ª al Ct. d’Europa de Mitja distància i campiona d’Espanya de Triatló en mitja i llarga distància, i d’Albert Moreno, 3er al Ct. d’Europa de Triatló de mitja distància, i 1er al Campionat de Catalunya de Triatló Olímpic a Pont de Suert, entre altres grans classif. i registres.

Va prendre la paraula novament el President Lluís Cañamares, per efectuar l’informe de Presidèn-  cia. Va comentar que el mòdul cobert ja està a plé funcionament, fent  un  repàs del funcionament de les 3 seccions esportives del club, Atletisme, Triatló i CAI Popular, comentant el canvi efectuat al capdavant de la Secció de Triatló, on Felip Castellano ha rellevat en Toni Salanova, agraïnt-los la tasca efectuada i donant la benvinguda al nou president. Va ressaltar també l’activitat del Cai Popular, cada vegada amb major nombre d’afiliats. Va comentar que recentment s’han incorporat 2 nous patrocinadors, Joc Net i Aigua de Rigat, que donaran suport a l’Escola Esportiva, al costat del patrocinador principal Petromiralles.  Es va actualitzar també la quota anual de socis de l’entitat, per unanimitat.

Finalment es van comentar per part dels assistents diverses questions d’actualitat en l’àmbit del Club, finalitzant l’Assemblea al voltant de les 10 del vespre.

 – Club Atlètic Igualada –