ATLETISME – Atletes del CAI Petromiralles, participaran als Campionats d’Espanya Absoluts de La Nucía (Alacant)

3 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participaran els propers dissabte i diumenge, 31/08 i 01/09 en la gran cita de l’atletisme estatal, els 99ens. Campionats d’Espanya Absoluts aire lliure, que enguany es disputaran a la població alacantina de La Nucía.

Es la competició mes esperada pels atletes que tenen la mínima per participar-hi, i per a alguns, una nova oportunitat  per assolir la mínima per al Mundial de Qatar, dels propers 27 de Setembre al 6 d’Octubre.

Marc Sánchez prendrà part en el Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,18 m., assolida a  Antequera el 16/02 (PC), assolint el campionat estatal.

Cora Salas participarà en la prova del Salt de Llargada, amb un millor registre enguany de 6,23 m. assolit el passat 17/02 a Antequera (PC), assolint el sots campionat estatal.

L’atleta Sub-23 Nora Taher participarà en la prova del Triple Salt, amb un millor registre enguany de 13,26 m. assolit el 31/05 a Sant Cugat.

D’altra banda el també atleta Sub-23 Eduard Fàbregas, entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití d’Osca, participarà en el Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,16 m. assolida el passat 02/06 a Osca.

Les proves podran ser seguides pel canal esportiu de RTVE Teledeporte i també per Internet, mitjançant la pàg. web de la RFEA, dissabte i diumenge.

– Club Atlètic Igualada –