ATLETISME – Atletes del CAI Petromiralles, participaran als Campionats d’Espanya Absoluts de Madrid

2 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participaran els propers dissabte i diumenge, 12 i 13/09 en la gran cita de l’atletisme estatal, els 100ens. Campionats d’Espanya Absoluts aire lliure, que enguany es disputaran en diverses pistes de Madrid i rodalies: als estadis de Vallehermoso i Moratalaz (Madrid), a Getafe i Alcobendas.

Es la competició mes esperada pels atletes que accedeixen a participar-hi, i enguany, una de les poques competicions de l’èlit estatal en aquest inusual periode, per la pandemia del Covid-19.

Jordi Yoshinori Matsuoka prendrà part en el Salt de Llargada, amb una millor marca de 7,42 m., assolida al mòdul cobert d’Igualada, el passat 31/01.   

Lahcen Ait Alibou participarà en la prova dels 5.000 m.ll., amb un millor registre enguany de 14’00″92,  assolit el passat 24/08 a Castelló.

D’altra banda el saltador Eduard Fàbregas, entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití d’Osca, participarà en el Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,16 m. assolida el 02/06/2019 a Osca.

Les proves podran ser seguides pel canal esportiu de RTVE Teledeporte i també per Internet, mitjançant la pàg. web de la RFEA, dissabte i diumenge.

– Club Atlètic Igualada –