ATLETISME – Bona actuació dels equips del CAI Petromiralles/Jocnet a la Jornada classif. del Ct. de Catalunya de Relleus

Dissabte passsat, es van dur a terme a les pistes de l’Hospitalet, les proves corresponents a la Fase classificatòria  dels Campionats de Catalunya de Relleus de la categ. Sub-10 (Benjamí) masc. i fem..

Amb una multitudinària participació, hi prengueren part 3 equips del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet, classificant-se l’equip masc. “A” per a la final corresponent.

Va sobresortir l’actuació del l’equip masc. “A” de 4 x 60 m. classificats amb 40”5, amb el conjunt format per Mikel Fariñas – Martí Paín – Iker Pérez i Guillem Llorach, entrant 3ers de la 3ª sèrie classif.

Els Sub-10 masc. “B” del CAI de 4 x 60 m. eren 5ens de la 2ª sèrie, amb 43”0, amb l’equip format per Bernat Poch – Ivàn Martínez – Guim Jiménez i Kilian Busquets, no assolint la classif. per a la final en la seva condició d’equip “B”.

Les Sub-10 fem. de 4 x 60 m., eren 5enes. de la 4ª sèrie classif. amb 42”6, amb l’equip format per Berta Ferrús – Eva Hidalgo – Berta Márquez i Elia Martínez, no accedint a la final corresponent.

Atletes del  CAI Petromiralles/Jocnet, al G.P. de Marxa de Gavà, i al 1r Trofeu Sant Just

També dissabte, la marxadora Infantil del CAI Petromiralles/Jocnet Ares Giménez, participava en la cursa Sub-14 fem. del 3er. G. Premi de Marxa Atl. Ciutat de Gavà.  L’anoienca era 13ª amb 20’49”9 per cobrir els 3 Km. d’aquesta categ.

Els guanyadors en categ. absoluta foren Iria Teijeiro – Hinaco Monzón – amb 25’24”3 en fem., i Antonio Redondo – Atl. Vng.org – en masc. amb 22’48”3, ambdós sobre 5 Km. de recorregut.

D’altra banda, diumenge, l’atleta Juvenil del CAI Petromiralles Marcel·la Solé, va imposar-se en la prova dels 800 m.ll. de categ. Sub-20, corresponent al 1r Trofeu St. Just Desvern, amb 2’22”96, marca personal de la igualadina.

– Club Atlètic Igualada –