ATLETISME – Bronze de l’equip Sub-20 del CAI Petromiralles, al Ct. de Catalunya de Cros per Relleus de Canovelles

Diumenge passat al matí, es disputava a la població vallesana  de Canovelles, la 17ª edició del Cros de Canovelles, amb l’organització del  C.A. Canovelles, i que enguany acollia també el Campionat de Catalunya de Cros per Relleus mixtes de les categ. Sub-10 a Absoluta, masc. i fem. Les proves comptaren amb una important participació en les diferents curses.

Hi van participar 11 equips del C.A.Igualada Petromiralles,  amb una molt destacada actuació global, sobresortint el Bronze de l’equip Sub-20, i el 4t lloc dels Sub-18 “A”,  entre altres desta- cades classificacions dels anoiencs.

L’equip Sub-20 format per Ayoub Ait Addi – Sergi Santamaria – Mar Belenguer i Marina Suria, assoliren la medalla de Bronze, amb  13’11”, sobre 4.400 m. de recorregut.

Els equips Sub-18 tingueren també una destacada actuació, entrant 4ts. els components de l’equip “A” amb Roger Suria – Gerard Farré – Berta López i Júlia Solé, amb 12’47”, mentre els compo- nents de l’equip “B” eren 7ens. amb Cesc Lacueva  – Jan Bisbal – Marcel·la Solé i Carla Alemany, amb 13’05”  per cobrir els  4.400 m. de cursa conjunta amb els Sub-20.

Els atletes de categ. Sub-12 de l’equip “A” del CAI  eren 5ens. amb 8’36”, amb Outmane El Aggari – Xavier Nogales – Martina Llorach i Emma Cerro.  Els de l’equip “B” eren 16ens.  amb   9’02” amb Pau Sala – Ferran Torra – Ingrid Díaz-Guerra i Carla Pomés.  Els components de l’equip “C” eren 21ens. amb 9’10”, amb Alex Guillén – Youssef Ayyad – Helena Aguilera i Laia Cerro, sobre 2.600 m. de recorregut.

En categ. Sub-14, l’equip “A” del CAI eren 5ens. amb 8’36”, amb Rubén Sánchez – Hamza Zeroual – Carlota Mollà i Aya Boulbayem, mentre els atletes de l’equip “B” eren 25ens. amb  9’21”, amb l’equip format per Guiu Soler – Marc Aguila – Clara Enrich i Alba Cerro, sobre 2.600 m.

L’equip “A” del CAI de categ. Sub-10 eren 14ens. amb 10’20”, amb Iker Pérez – Kilian Busquets-  Berta Márquez i Èlia Martínez, mentre els components de l’equip “B” eren 17ens. amb 10’28” formant l’equip Mikel Fariñas – Guillem Llorach – Núria Aguila  i Berta Ferrús, sobre 2.600 m.

Els components de l’equip Sub-16 del CAI, amb Jan Solà – Joan Sendra – Carla Bisbal i Anna Quero, eren desqualificats per problemes en el canvi en la zona de transició dels rellevistes dels equips.

– Club Atlètic Igualada