ATLETISME – Bronze i rècord d’Igualada per a les noies del CAI Petromiralles, al Camp. de Catalunya de Relleus Absolut

                                                                                                                 

Les components de l’equip de relleus del CAI Petromiralles tingueren una brillant actuació al Campionat de Catalunya Absolut  disputat dimecres, al Serrahima de Barcelona.

Les atletes del  CAI Petromiralles assoliren el Bronze al campionat de Catalunya en la prova del Relleu de 4 x 400 m., amb l’equip format per Carla Bisbal – Aina Eberlé – Andrea Gil i Naima Ait Alibou,  assolint a més, amb  4’02”22, un nou Rècord d’Igualada Absolut de la prova, millorant els  4’05”26 de Carla Bisbal – Andrea Gil – Aina Eberlé i Judit Navarro, del passat 30 de Maig a Tarragona. Cal ressaltar que aquesta és la 3ª vegada que es millora la plusmarca igualadina a l’aire lliure de la prova, aquesta temporada.

   Naima Ait Alibou – CAI Petromiralles – rècord d’Igualada en 800 m.ll. al Serrahima

 D’altra banda, i en la mateixa instal·lació, l’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Naima Ait Alibou, va assolir també dimecres, al Control Absolut, un nou rècord d’Igualada absolut en els 800 m.ll. fem.

 Hi participaren diversos atletes del CAI Petromiralles, assolint diverses mínimes per als campionats estatals respectius. Naima Ait Alibou, atleta Sub-23, era 2ª a la final A dels 800 m.ll., amb 2’07”92, un nou rècord d’Igualada absolut i la mínima estatal absoluta, millorant els 2’09”52  d’Anna Bové – CAI – del 2001 a Gavà.   En la mateixa prova era 4ª la Sub-18 Carla Bisbal, assolint amb 2’09”33, la mínima per al campionat estatal de la seva categ., marca personal  i millorant també l’anterior plusmarca igualadina.

Hèctor Ramos era 2n. en el Salt d’Alçada masc., assolint amb 2,03 m. la mínima estatal Sub-23.  En la mateixa prova, era 12è el Sub-20 Pol Roca, amb 1,84 m.   Aitor Santafé – Sub-23 – era 3er a la final A dels 110 m. tanques,  amb 15”12.  Gerard Suriol – Sub-23 – era 11è a la final D dels 800 m.ll., amb  2’02”89.                                                                                                                           

   – Club Atlètic Igualada –