ATLETISME – Carla Bisbal – CAI Petromiralles -, guanyadora en Cadets fem. al Cros Internacional d’Elgòibar

 

 

Les 2 atletes del C.A. Igualada Petromiralles que van participar, seleccionades per la Federació Catalana al 76è Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgòibar (Guipúscoa) diumenge passat, tingueren destacades actuacions en aquest Cros de màxima categ. IAAF, que va comptar amb una participació d’altíssim nivell estatal i internacional. Les 2 atletes del CAI actuaren representant al C.A. Igualada, en no permetre’s finalment la participació amb la Selecció Catalana dels atletes catalans convocats.

Va sobresortir la gran victòria assolida per Carla Bisbal en categ. Sub-16 fem. amb 7 m. 14 seg., sobre 2.052 m. de cursa. Les 7 representants catalanes entraren entre les 9 primeres classificades.

Marina Suria era 20ª en categ. Sub-20 fem. amb 17 m. 59 seg. sobre 4.538 m. de cursa, prova dominada per l’atleta britànica Amelia Samuels.

En categ. absoluta fem. s’imposava Hellen Obiri – Kènia – amb 24 m. 39 seg., sobre els 7.621         m., mentre Rhonex Kipruto – Kènia – era el guanyador absolut masc.  amb 32 m. 05 seg., sobre 10.796 m. de cursa.

– Club Atlètic Igualada