ATLETISME – Convocatòria Assemblea Gral. Extraordinària i Eleccions a la Presidència

El Club Atlètic Igualada convoca a tots els seus associats, a l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat, que tindrà lloc el proper dia 19 de Febrer de 2021, divendres,  a partir de les 19,30 h., en primera convocatòria, i de les 20:00 h. en segona convocatòria, a la Sala de Reunions de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. En cas de no poder-se dur a terme presencialment, pel tema de les restriccions de mobilitat per la Covid-19, es farà telemàticament.

L’unic punt de l’ordre del dia d’aquesta Assemblea General Extraordinària, és la renovació de la Junta Directiva de l’entitat.

D’acord amb les normes establertes pels Estatuts del Club, es dona a conèixer el Calendari previ corresponent a la celebració de l’Assemblea:

     – del 18/01/21 al 02/02/21 – Presentació de candidatures a la Presidència del CAI.

     –  03/02/2021 – – – – – – – – – – Publicació de candidatures presentades.

     –  19/02/2021 – – – – – – – – – – Celebració de l’Assemblea General Extraordinària del Club Atlètic Igualada a la Sala de Reunions de l’Estadi Atlètic Municipal:

  a les 19,30 h. en primera convocatòria.

a les 20,00 h. en segona convocatòria.

o telemàticament, si no es pot dur a terme presencialment, pel tema de la Covid-19.

Es recorda que, atès que l’elecció es realitza pel sistema de votació dels associats, tindran dret a vot els Socis del C.A. Igualada majors d’edat presents en l’acte, i que compleixin el requisit indispensable d’haver fet efectiva la quota de Soci del  CAI corresponent a l’any 2021.

  – Junta Directiva del C.A. Igualada –