ATLETISME – Cora Salas – CAI – Argent en Llargada, i Eduard Fàbregas -Intec/Zoiti – Bronze en Alçada, al Campionat d’Espanya Absolut de La Nucía

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles  Cora Salas, va assolir una brillant 2ª posició i el sots campionat estatal en la prova del  Salt de Llargada corresponent als 99ens Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble Jornada de dissabte i diumenge passats a l’Estadi Camilo Cano de La Nucía (Alacant). Les proves comptaren amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, en esser selectives per decidir l’equip estatal que participarà al Campionat del Mon dels propers 27 de Setembre al 6 d’Octubre a Doha (Qatar). Més de 600 atletes competiren a La Nucía, amb un alt nivell de marques i amb la transmissió televisiva de Teledeporte – RTVE – i per Internet al web de la Rfea.

Hi van participar 3 atletes del CAI Petromiralles, assolint 1 medalla d’Argent, 2 places de finalista i destacades actuacions i registres en les diferents proves, i l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec Zoití d’Osca Eduard Fàbregas, què va assolir la medalla de Bronze en Salt d’Alçada, en una memorable actuació global.

Va sobresortir l’actuació de Cora Salas, assolint una brillant 2ª posició – Argent – en la prova del Salt de Llargada fem. amb un millor intent de 6,09 m., únicament superada per l’atleta del Valencia Esports Fatima Diame, campiona estatal.

Eduard Fàbregas, atleta Sub-23 de l’Intec-Zoití d’Osca i entrenador del CAI, assolia una gran 3ª posició i el Bronze en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,14 m. en una disputada final dominada per Carlos Rojas – Unicaja Jaén – amb 2,17 m., seguit de Simon Siverio – Tenerife Caja Canarias – amb 2,14 m., i per davant de l’internacional Miguel Angel Sancho – Playas de Castellón – 4t classificat, també amb 2,14 m.  Marc Sànchez, era 8è en la prova -plaça de finalista-, amb un millor intent de 2,05 m.  El guanyador de l’Alçada va ser Eure Yañez – Veneçuela -, atleta que actuava fora de concurs.

Nora Taher, atleta Sub-23,  assolia una destacada 6ª posició en el Triple Salt fem., amb un millor intent de 12,89 m., assolint  plaça de finalista, en la prova dominada per la internacional de l’Adidas Ana Peleteiro.

– Club Atlètic Igualada –