ATLETISME – Cora Salas -CAI Petromiralles- 5ª al Camp. d’Espanya Absolut en Salt de Llargada, a Ourense

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Cora Salas, va assolir una molt meritòria 5ª posició, en el decurs de les proves corresponents al 56è Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta, disputats en doble Jornada de dissabte i diumenge a Ourense.

Els 7 atletes del CAI participants, assoliren 2 posicions de finalista, en una destacada actuació global, en aquesta competició que va comptar amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal. Les proves es van poder seguir en directe per Teledeporte.

Cora Salas assolia la 5ª posició en el Salt de Llargada fem., amb 6,04 m., plaça de finalista, prova dominada per Fatima Diame – Valencia Esports – en una destacada actuació de l’atleta del CAI.

Marc Sánchez era 7è en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,10 m., prova dominada per Alexis Sastre – Playas de Castellón -, i en la que era 8è l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití d’Osca Eduard Fàbregas, amb 2,10 m. assolint ambdós atletes places de finalista.

Jordi Yoshinori Matsuoka era 9è en el Salt de Llargada masc., amb un millor intent de 6,59 m., prova dominada per Jean Marie Okutu – F.C. Barcelona -.

Nora Taher era 10ª en el Triple Salt fem., amb un millor intent de 12,19 m., prova dominada per Ana Peleteiro – Adidas -.

Guillem Carner era 4t en la 1ª s/f. dels 800 m.ll. amb 1’51”75, i Eloi Santafé era 4t en la 2ª sèrie classif. dels 60 m. tanques masc., amb 8”35, no assolint el passi a les següents fases corresponents.

Naima Ait Alibou era rigorosament desqualificada en els 1.500 m.ll. fem. per l’art. 17.2.2, quan havia assolit una gran 3ª posició en la 1ª s/f. amb 4’28”87, que li haguessin donat el passi a la final de la prova, dominada per Esther Guerrero – New Balance -.
– Club Atlètic Igualada –