ATLETISME – Cora Salas -CAI Petromiralles – rècord de Catalunya en Salt de Llargada, a Ávila

L’atleta del CAI Petromiralles Cora Salas, va assolir dimarts, 10 de Juliol, un nou rècord de Catalunya absolut en la prova del Salt de Llargada, en la  seva participació amb la Selecció Espanyola Absoluta a l’encontre Internacional de Salts Itàlia – Portugal  – Espanya, que es va dur a terme a Ávila, amb la participació dels atletes estatals capdavanters de les diferents especialitats.

Cora Salas assolia un nou rècord de Catalunya Absolut en el Salt de Llargada, essent 2ª amb un millor salt de 6,44 m., superant els 6,37 m. de la plusmarquista mundial Juvenil de Combinades Maria Vicente del passat 6 de Juliol a Hongría, i també nou rècord d’Igualada, millorant els 6,34 m. de la mateixa Cora Salas a Cambrils del passat 30 de Maig.

Jordi Yoshinori Matsuoka participava fora de concurs en el Salt de Llargada masc., essent 6è amb un millor intent de 7,48 m.

La Selecció Espanyola es va imposar en el triangular de Salts, amb 66,5 punts, per davant d’Itàlia, 2ns amb 58,5 punts, i de Portugal, 3ers amb 42 punts.

– Club Atlètic Igualada –