ATLETISME – CORA SALAS, MARC SÀNCHEZ i JORDI Y. MATSUOKA – CAI PETROMIRALLES-, CAMPIONS D’ESPANYA PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES ABSOLUTS A GRANOLLERS

Els atletes del CAI Petromiralles Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Yoshinori Matsuoka, col·laboren a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 8ª vegada consecutiva Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a Granollers.

La Selecció Catalana va assolir per 8ª vegada consecutiva la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 14 de Juliol, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat a les pistes del Congost de Granollers.

L’equip català va guanyar amb 497 punts, per davant d’Andalusía, segons amb      426,5 punts, i de la Comunitat de Madrid, tercera classificada també amb     426,5 punts, entre 14 Seleccions participants.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Cora Salas, Marc Sànchez i Jordi Yoshinori Matsuoka, que van ser seleccionats per formar part de l’equip  català.

Cora Salas  va assolir el 2n  lloc i la medalla d’Argent  en el Salt de Llargada, amb 6,20 m., mentre que Marc Sànchez era 5è en salt d’alçada amb 2,05 m. i  Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria Promesa, va assolir el  6è  lloc en el Salt de Llargada, amb 7,11 m.

Els i les atletes catalans van protagonitzar una excel·lent actuació, guanyant  9 proves, i assolint 14 segons llocs i 3 tercers.

 – Club Atlètic Igualada –