ATLETISME – Dissabte, Final dels Campionats de Catalunya de Promoció en Pista, a l’Estadi Atlètic d’Igualada

Dimarts passat, es va dur a terme a l’Ajuntament d’Igualada la presentació oficial de la Jornada Final dels Campionats de Catalunya d’Atletisme de les categories Sub-10 – Sub-12 i Sub-14, que es duran a terme aquest dissabte, 26 de Juny, a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, en doble Jornada de matí i tarda, i que comptaran amb l’organització conjunta de la Federació Catalana d’Atletisme i del Club Atlètic Igualada Petromiralles.

Continua així l’organització de competicions oficials d’alt nivell a la remodelada pista sintética igualadina. Recordem que l’octubre de 2020, la Federació Catalana d’Atletisme va concedir l’organització del centenari d’aquesta gran competició al Club Atlètic Igualada, en plena època de restriccions per la pandèmia de la Covid-19, i que es van commemorar també llavors els 50 anys de la construcció de l’Estadi Atlètic Municipal igualadí.

El passat 6 de Juny, es va dur a terme l’edició 101ª dels Campionats de Catalunya Absoluts novament a l’Estadi Atlètic igualadí, amb organització conjunta del C.A. Igualada i la Federació Catalana d’Atletisme.  Una nova mostra de la valoració assolida pel CAI per part de l’Atletisme català, de que és un referent i exemple que una ciutat d’uns 40.000 habitants, tingui un equip capdavanter a nivell català, entre ciutats molt més grans pel que fa a la seva població. També que, amb les reformes efectuades amb la remodelació de l’Estadi Atlètic, s’ha convertit en una de les millors instal·lacions de Catalunya.

Prendran part en aquests Campionats, els atletes  masc. i fem. de les diferents categ. classificats a la Jornada prèvia de Castellar del Vallès, entre ells un nombrós grup d’atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles/Jocnet.

 La jornada de matí començarà a les 10 h. amb 4 proves simultànies i  finalitzarà aprox. a les 14,30 h. amb els 80 m. tanques S14 masc., mentre la jornada de tarda començarà a les 15,15 h. amb el Martell S14 fem. i finalitzarà aprox. a les 20,05 h. amb els 3.000 m.marxa S14 masc.

Com en totes les competicions actuals, per entrar a l’Estadi Atlètic caldrà passar els controls preceptius i respectar estrictament les normes per a la prevenció de la Covid-19.

L’entrada estarà restringida a dos acompanyants per cada atleta participant. Al entrar a la instal·lació s’haurà de lliurar la declaració responsable de salut respecte de la Covid-19.

No hi haurà disponibilitat de vestuaris, únicament es mantindrà el servei de lavabo. Qualsevol indicació de l’organització haurà de ser respectada.

 – Club Atlètic Igualada –