ATLETISME – Dissabte i diumenge, Campionats de Catalunya Sub-18 – Sub-20 en Pista, a l’estadi atlètic d’Igualada

L’Estadi Atlètic Municipal igualadí, serà l’escenari aquest cap de setmana, en doble Jornada de dissabte i diumenge, matí i tarda, de les proves corresponents als Campionats de Catalunya Sub-18 – Sub-20 individuals i de Relleus, que comptaran amb l’organització conjunta de la Federació Catalana d’Atletisme i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i amb el suport dels sponsors del Campionat Petromiralles, Aigua de Rigat, Jocnet i Servisimó.

Es reprén així l’organització de competicions oficials a la remodelada pista sintética igualadina, després d’aquest inusual període d’inactivitat atlètica pel motiu de la pandemia del Covid-19.

Prendran part en aquests Campionats, els atletes  masc. i fem. capdavanters de l’atletisme català nascuts els anys:  Sub-18: 2003-2004 i Sub-20: 2001-2002,  entre ells un nombrós grup d’atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles en les diferents categories.

Les proves es disputaran mitjançant finals directes, i per entrar a l’Estadi Atlètic caldrà passar els controls preceptius i respectar estrictament les normes per a la prevenció de la Covid-19. Tots els atletes, entrena- dors,  jutges i organització, hauran de seguir estrictament les Normes de seguretat Covid-19:

“Per a la realització d’aquesta competició, se seguiran els protocols sanitaris de la SGEAF i la FCA. No es permetrà l’accès als Campionats al públic en general.

Hi haurà control de temperatura quan s’accedeixi a la instal·lació i l’ús de la mascareta serà obligatori per a tothom, excepte per als atletes durant el moment de l’escalfament i de participar activament en la competició. S’haurà de respectar la distància d’1,5 m entre participants, jutges, i organització.

A l’entrar a la instal·lació s’haurà de lliurar la declaració responsable de salut respecte a la Covid-19.

Es deixarà entrar l’entrenador autoritzat per cada atleta participant (sempre i quan no se superi l’aforament màxim permès) que s’haurà de col.locar únicament a la grada principal en files alternades i en seients separats. Els entrenadors només podran accedir a les zones on estiguin autoritzats.

Els atletes hauran d’arribar com a màxim 1 hora i mitja abans de la seva prova i hauran d’abandonar la instal·lació immediatament després de realitzada la prova o en el cas de quedar entre els 3 primers, un cop feta la premiació i quan hagin recollit la medalla. Al lliurament de premis només accediran al podi els 3 primers classificats, que recolliran ells mateixos la seva medalla de la safata i en tot moment hauran de dur la mascareta posada.

No hi haurà disponibilitat de vestuaris, únicament es mantindrà el servei de lavabo. Qualsevol indicació de l’organització haurà de ser respectada.”

Les proves començaran dissabte, 26 de setembre a les 9,00 h. del matí, amb  el Martell S-20 masc., essent la darrera prova prevista de la Jornada del dissabte, els 5.000 m. Marxa S-18 fem., a les 18,45 h. tarda.   El diumenge, 27 de setembre, començarà la Jornada a les 9,00 h. del matí amb el Martell S-18 masc., i  finalitzarà aprox. a les rodalíes de les 19 h. del vespre amb els relleus de 4 x 400 m. S-18 fem.

 – Club Atlètic Igualada –