ATLETISME – Dissabte i diumenge, els equips fem. i masc. del CAI Petromiralles, al Campionat català Sub-20 i Absolut indoor

 

Aquest proper cap de setmana, en Jornada de dissabte (Sub-20) i diumenge (Absoluts) al matí, els equips femení i masc. de les categories respectives del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, al Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 i Absoluts “A” en Pista Coberta, respectivament.

En aquestes competicions, en les que prendran part els 12 equips (Sub-20) i 8 equips (Absoluts) capdavanters de l’atletisme català fem. i masc. de les categories respectives, els conjunts del CAI hi han accedit mitjançant classificació per llocs assolits la temporada anterior, i per puntuació per Taula Internacional pel que fa als Sub-20.

Dissabte 4 de gener al matí, els atletes Sub-20 competiran amb el programa de proves fem. i masc. del Campionat de Catalunya Sub-20 indoor.  Els equips del CAI Petromiralles competiran entre els 12 conjunts masc. i fem. de la categ., a partir de les 10,30 h.

Diumenge 5 de gener al matí serà el torn per als Absoluts, amb el programa de proves femení i masculí del Campionat de Catalunya “A”.  A partir de les 10,00 h., les noies del CAI competiran amb els següents conjunts: – F.C. Barcelona  – A.A. Catalunya – Avinent C.A. Manresa – Cornellà Atl. – ISS-L’Hospitalet – C.A. Igualada Petromiralles – Lleida U.A. i C.A. Tarragona.

D’altra banda, també diumenge al matí, l’equip Absolut masculí  del CAI competirà igualment entre els 8 millors equips catalans  indoor:  F.C. Barcelona – ISS-L’Hospitalet –  A.A. Catalunya – Cornellà Atl. – C.A. Igualada Petromiralles – Lleida U.A. – C.A. Canaletes i Unió Colomenca Atl.

Els joves conjunts  Sub-20 i absoluts masculí i femení del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.

– Club Atl. Igualada –