ATLETISME – Diumenge, arriba la 25a Cursa Popular de Vilanova del Camí

Esports Vilanova ja ha començat a escalfar la 25a Cursa Popular de Vilanova del Camí.  La cita és aquest diumenge, 17 de març. Enguany, la cursa celebra 25 anys d’història, i des d’Esports Vilanova del Camí afirmen que han preparat la prova amb més opcions que mai. Han in- corporat una caminada popular de 5’5 km per l’entorn rural del muni- cipi, que esperen faci créixer encara més la participació.ç

En total hi haurà quatre maneres de participar a la matinal: fent alguna de les curses d’adult, la de 10 km (puntuable per a categoria Promesa-sènior i Veterans A i B) o la de 4,5 km (puntuable per a Aleví, Infantil, Cadet-juvenil, Promesa-sènior i Veterans A i B), amb sortida a les 10:30h des de la zona esportiva de Can Titó; fent la cursa infantil d’un quilòmetre (per a categoria benjamí i inferiors), prevista a les 12h del migdia, o bé participant a la 1a Caminada Popular, amb sortida a les 10:30h (que és no competitiva)

Fa dies que són obertes les inscripcions online per reservar els dorsals. Seguint aquest enllaç es podran fer inscripcions; http://www.vilanovadelcami.cat/articles-mostra-6048-cat-cursa_popular.htm

Les inscripcions anticipades a través del web municipal es podran fer fins al 14 de març a les 20h, o bé el mateix dia al pavelló de Can Tito, des de les 9h i fins a 30 minuts abans de cada prova, si no s’ha arribat al límit d’inscrits que marca el reglament.

La intenció és fer d’aquesta convocatòria una cita molt més familiar i participativa. No hi faltaran els premis i alguns sortejos per fer-la atractiva.

La cursa és organitzada per Esports Vilanova amb el suport del CAI Petromiralles i de Diputació de Barcelona i el patrocini i col·laboració de SuperMas, Jocnet, Sport, Farma- cia Massana, Therana, Marathon Esports, Aneto i Powerade.

Servei d’Esports Ajuntament de Vilanova del Camí