ATLETISME – Diumenge, els equips fem. i masc. del CAI Petromiralles, al Campionat català Absolut indoor de Sabadell

 

Aquest proper cap de setmana, en Jornada de diumenge tarda, els equips femení i masc. de categ. Absoluta del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, al Campionat de Catalunya de Clubs Absoluts “A” en Pista Coberta, respectivament.

En aquestes competicions, en les que prendran part els 8 equips capdavanters de l’atletisme català fem. i masc. de les categories respectives, els 2 conjunts del CAI hi han accedit mitjançant classificació per llocs assolits la temporada anterior.

Diumenge 13 de Gener a la tarda, amb el programa de proves femení i masculí del Campionat de Catalunya Absolut “A”, a partir de les 16,30 h., les noies del CAI competiran amb els següents conjunts: – F.C. Barcelona  – A.A. Catalunya – Avinent C.A. Manresa – ISS-L’Hospitalet – C.A. Igualada Petromiralles – Lleida U.A. – C.A. Canaletes – Cornellà Atl.

D’altra banda, també diumenge a les 16,30 h. tarda, l’equip Absolut masculí  del CAI competirà igualment entre els 8 millors equips catalans  indoor:  F.C. Barcelona – ISS-L’Hospitalet –  A.A. Catalunya – Cornellà Atl. – C.A. Igualada Petromiralles – J.A. Sabadell –  Lleida U.A. i C.A. Canaletes.

Els joves conjunts  absoluts masculí i femení del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.

– Club Atl. Igualada –