ATLETISME – Diumenge i dilluns, 100ens Campionats de Catalunya Absoluts i Sub-23 en Pista, a l’Estadi d’Igualada

           

En el marc de la celebració del 50è aniversari de la inauguració de l’Estadi Atlètic d’Igualada, els propers dies 11 i 12 d’Octubre la nostra ciutat serà la seu dels 100ens Campionats de Catalunya Absoluts d’atletisme, que es duran a terme en doble Jornada de diumenge i dilluns, matí i tarda, conjuntament amb les proves corresponents als 35ens. Campionats de Catalunya  Sub-23 individuals i de relleus, i també dels Camp. de Catalunya de Proves Combinades d’ambdues categ., que comptaran amb l’organització conjunta de la Federació Catalana d’Atletisme i del Club Atlètic Igualada Petromiralles.  El concessionari d’automòbils Servisimó exposarà 2 vehicles a l’Estadi Atlètic, en el decurs dels Campionats.

Continua així l’organització de competicions oficials d’alt nivell a la remodelada pista sintética igualadina, que acollirà l’edició del centenari dels Campionats catalans Absoluts, i es commemoraran també els 50 anys de la construcció de l’Estadi Atlètic Municipal igualadí.

Prendran part en aquests Campionats, els atletes  masc. i fem. capdavanters de l’atletisme català nascuts els anys 1998/99/00 pel que fa a la categ. Sub-23, i de categ. Absoluta pel que fa a la resta de participants,  entre ells un  grup d’atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles en les categories indicades.

També en aquesta ocasió, les proves es disputaran mitjançant finals directes, i per entrar a l’Estadi Atlètic caldrà passar els controls preceptius i respectar estrictament les normes per a la prevenció de la Covid-19. Tots els atletes, entrenadors,  jutges i organització, hauran de seguir estrictament les Normes de seguretat Covid-19:

“Per a la realització d’aquesta competició, se seguiran els protocols sanitaris de la SGEAF i la FCA. No es permetrà l’accés als Campionats al públic en general.

Hi haurà control de temperatura quan s’accedeixi a la instal·lació i l’ús de la mascareta serà obligatori per a tothom, excepte per als atletes durant el moment de l’escalfament i de participar activament en la competició. S’haurà de respectar la distància d’1,5 m entre participants, jutges, organització i entrenadors acompanyants. A l’entrar a la instal·lació s’haurà de lliurar la declara- ció responsable de salut respecte de la Covid-19.

Es deixarà entrar l’entrenador de l’atleta i un nombre determinat i reduït de delegats per club, en funció dels atletes participants (sempre i quan no es superi l’aforament màxim permès), els quals s’hauran de col.locar únicament a la grada principal en files alternades i en seients separats. Els delegats i els entrenadors podran accedir a les zones on estiguin autoritzats (només es podrà ser a la instal·lació mentre duri l’actuació de l’atleta a qui s’entrena/acompa-

nya).

Els atletes hauran d’arribar com a màxim 1 hora i mitja abans de la seva prova i hauran d’abandonar la instal.lació immediatament després de realitzada la prova o en el cas de quedar entre els 3 primers, un cop feta la premiació i haver recollit la medalla.

Al lliurament de premis només accediran al podi els 3 primers classificats/des. que recolliran ells mateixos la seva medalla de la safata i en tot moment hauran de dur la mascareta posada.

No hi haurà disponibilitat de vestuaris, únicament es mantindrà el servei de lavabo. Qualsevol indicació de l’organització haurà de ser respectada”.

Les Proves Combinades Absolutes i Sub-23 es duran a terme els matins de diumenge i dilluns, en horaris de 10 a 14,50 h., mentre les tardes dels 2 dies es duran a terme la resta de proves del Campionat de Catalunya Sub-23 i Absolut individuals i de relleus.  El diumenge, 11 d’octubre, començarà la Jornada de tarda a les 15,30 h. amb el Martell fem. i  finalitzarà aprox. a les rodalies de les 19,30 h. del vespre amb els relleus de 4 x 100 fem., mentre el dilluns 12 d’octubre, començaran les proves de tarda a les 15,30 h. amb el Martell masc. i finalitzaran aprox. a les 19,40 h. del vespre amb els relleus de 4 x 400 m. fem.                                                                 

– Club Atlètic Igualada –