ATLETISME – Eduard Fàbregas, 4t en Salt d’Alçada al Campionat d’Espanya Absolut de Madrid

                                                          

L’entrenador del CAI i atleta del C.A. Intec-Zoití d’Osca Eduard Fàbregas, va assolir una gran 4ª posició en la prova del Salt d’Alçada,  corresponent als 100ens Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble Jornada de dissabte i diumenge passats en 4 pistes de la Comunitat de Madrid, per poder-los adaptar a les mesures de seguretat preses amb motiu de la Covid-19. Les proves comptaren amb la participació d’algunes de les primeres figures de l’atletisme estatal, amb un bon nivell de marques i amb la transmissió televisiva de Teledeporte – RTVE – i per Streaming al web de la Rfea.

Hi van participar 2 atletes del CAI Petromiralles, i també l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití d’Osca Eduard Fàbregas, amb una gran actuació global.

Va sobresortir l’actuació d’Eduard Fàbregas, atleta de l’Intec-Zoití d’Osca i entrenador del CAI, que assolia una molt destacada 4ª posició – plaça de finalista – dissabte en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,10 m. en la prova disputada a Alcobendas, dominada per Carlos Rojas – Unicaja Jaén -.

Lahcen Ait Alibou era 7è – plaça de finalista – en els 5.000 m.ll. amb 13’59”43, la seva millor marca d’aquesta temporada en la prova, disputada diumenge a Vallehermoso (Madrid).  Es va imposar Abdessamad Oukhelfen – Playas de Castellón –

Jordi Yoshinori Matsuoka  assolia la 7ª posició en el Salt de Llargada masc. amb un millor intent de 7,16 m., assolint  també plaça de finalista, en la prova dominada per Francisco Javier Cobian – Universitat d’Oviedo -, també dissabte a Alcobendas.                                                                                                                                                                                                                                                       – Redacció.