-ATLETISME- Eduard Fábregas, 5è al Camp. d’Espanya Absolut indoor en salt d’alçada

L’entrenador del C.A.Igualada Petromiralles i atleta de l’Intec Zoití d’Osca Eduard Fábregas, va assolir una molt meritòria 5ª posició exaequo en el Salt d’Alçada, en el decurs de les proves corresponents al 57è Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta, disputats en triple Jornada de divendres, dissabte i diumenge al Pavelló Polisportiu de Gallur, a Madrid, amb les restriccions i mesures de seguretat corresponents, per la pandèmia de la Covid-19. Les proves, que comptaren amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, cercant la seva  participació als Europeus de Torun (Polònia) del 05 al 07 de març, es van poder seguir en directe per Teledeporte.

Hi participaren 3 atletes del CAI, i l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec Zoití d’Osca Eduard Fàbregas, 5è exaequo en el Salt d’Alçada, amb 2,08 m., prova dominada per David Bolado – Atletismo Numantino -.

Darío Sirerol era 7è en el Salt de Llargada masc., amb 6,92 m., plaça de finalista, lesionant-se en el decurs de la prova, dominada per Eusebio Cáceres. 

Lahcen Ait Alibou era 6è en la 2ª s/f. dels 3.000 m.ll. de divendres, amb 8’33”95, prova dominada a la final per Adel Mechaal – New Balance -.

 Naima Ait Alibou participava dissabte en la 1ª s/f. dels 1.500 m.ll. fem., entrant 8ª amb 4’52”93, en la prova  dominada a la final per Esther Guerrero – New Balance -.

    – Club Atlètic Igualada –