ATLETISME – Eduard Fábregas, Bronze en Salt d’Alçada al Campionat d’Espanya Absolut de Getafe

L’entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití d’Osca Eduard Fábregas, va assolir la 3ª posició i el Bronze         en la prova del Salt d’Alçada corresponent als 101ens Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble jornada de matí i tarda, els dies 25, 26 i 27 de Juny al Poliesportiu Juan de la Cierva de Getafe (Madrid).

Les proves comptaren amb la participació de les primeres figures estatals, en esser selectives per decidir l’equip estatal que participarà als Jocs Olímpics de Tokio 2021, dels propers 30/07 al 08 d’Agost. Més de 600 atletes competiren a Getafe, amb un alt nivell de marques, i amb la transmissió televisiva de Teledeporte  i per Internet de la Rfea. Les proves tingueren les restriccions i mesures de seguretat habituals per la Covid-19.

Hi van participar 4 atletes del CAI Petromiralles, i l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití d’Osca Eduard Fábregas, assolint 1 medalla de Bronze, 2 llocs de finalista i destacades actuacions i registres en les diferents proves. Fábregas va assolir el Bronze en Salt d’Alçada, amb 2,14 m., mateix registre que el 2n. classificat.

Lahcen Ait Alibou era  6è en els 5.000 m.ll. masc., amb un registre de  14’17”86, assolint plaça de finalista, en la prova dominada per Carlos Mayo – Adidas -.  Marc Sánchez era 8è exaequo en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,07 m., mateixa marca que els classif. 4t al 7è, assolint també plaça de finalista.  El campió estatal va ser Xesc Tresens – F.C. Barcelona -.  

L’atleta Sub-23 Naima Ait Alibou era 6ª en la 3ª s/f. dels 800 m.ll. fem., amb 2’11”10 mentre la Sub-18 Carla Bisbal era 7ª en la 2ª s/f. dels 800 m.ll. fem., amb  2’11”23 en el seu debut al Campionat estatal Absolut, el que no els donava l’accés a la final, dominada per Natália Romero – Unicaja Jaén -.

– Club Atlètic Igualada –