ATLETISME – El C.A. Igualada Petromiralles, guardonat a la Diada de l’Atletisme Català

18-06-13 Diada de L´Atletisme Català 2018 Consell Català de L´Esport

 

El C.A.Igualada Petromiralles  va ser premiat amb diverses distincions dimecres passat al vespre, en la 27ª edició de la Diada de l’Atletisme Català, corresponent al 2017, i que es va celebrar a la Sala d’actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme.  L’acte va ser presidit per Oriol Marcé, representant del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, acompanyat del president de la Federació Catalana d’atletisme, Joan Villuendas, entre d’altres personalitats.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada Petromiralles va ser premiat com a ler classificat a la puntuació per equips dels Camp. de Catalunya individuals Promesa masc. aire lliure 2017,  e Infantil fem. en pista coberta 2018. Van recollir els guardons el President del CAI Lluís Cañamares, acompanyat del Veterà Josep Mª Lagunas.

En el pla dels premis individuals, van ser premiats Aitor Caldito com a millor atleta català Cadet 2017, i el seu entrenador Sergi Badet. Van recollir els guardons Hèctor Ramos i Marc Sànchez, respectivament. La saltadora del CAI Cora Salas, va recollir el guardó corresponent al seu rècord de Catalunya Absolut indoor en Salt de Llargada, corresponent a aquest 2018.

Foren guardonats diversos Clubs i  atletes catalans de les diferents categories,  sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons els migfondistes internacionals Adel Mechaal – New Balance – i Esther Guerrero – New Balance -.

Altres guardons i homenatges foren per a la Jutge Esperanza Edo, que va recollir la placa al mèrit “Domingo Casillas”  i per a Jordi Pelegrí,  que va recollir el trofeu “Francesc Castelló” al jutge de l’any, entre altres.

Finalment, es va mostrar el reconeixement  a l’entitat asseguradora Mutuacat, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general.

– Club Atlètic Igualada –