ATLETISME – El C.A. Igualada Petromiralles i Cora Salas, guardonats a la Diada de l’Atletisme Català

El C.A.Igualada Petromiralles  i la saltadora Cora Salas, van ser premiats amb sengles distincions dijous passat al vespre, en la 28ª edició de la Diada de l’Atletisme Català, corresponent al 2018,  que es va celebrar a la Sala d’actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme.  L’acte va ser presidit per Pere Vilà, representant del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, acompanyat del president de la Federació Catalana d’atletisme, Joan Villuendas, entre d’altres personalitats. El saltador del CAI Marc Sànchez va ser enguany el presentador de la Diada, junt amb Zoya Naumov -A.A. Catalunya-.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada Petromiralles va ser premiat com a ler classificat a la puntuació per equips del Camp. de Catalunya individual Sub-14 fem. aire lliure 2018, recollint el guardó el del CAI Lluís Cañamares.

En el pla dels premis individuals, la saltadora del CAI Cora Salas  va recollir el guardó corresponent al seu rècord de Catalunya Absolut en Salt de Llargada  aire lliure, (6,44 m.) corresponent al  2018.

Foren guardonats diversos Clubs i  atletes catalans de les diferents categories,  sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons el migfondista internacional Adel Mechaal – New Balance – i la velocista internacional del Nike Running Estela García.

Altres guardons i homenatges foren per al jutge Ferran Estruch, que va recollir la placa al mèrit “Domingo Casillas”  i per a Fco. Javier Mula,  que va recollir el trofeu “Francesc Castelló” al jutge de l’any, entre altres.

Finalment, es va mostrar el reconeixement  a l’entitat asseguradora Mutuacat, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general.

– Club Atlètic Igualada –